afvallen door stoppen met suiker eten

Afvallen Door Stoppen Met Suiker Eten

Afvallen door stoppen met suiker eten. Je bent flink wat kilo’s te zwaar, het is 15:00 en het verlangen naar suiker is meedogenloos. Je probeert je hunkering te bevredigen met een handvol verse bosbessen en wat nootjes die achterin de kast liggen.

Maar nog steeds fantaseer je over suiker in je bloedstroom om je zenuwen gerust te stellen. En sta je voor je voorraadkast en ben je over alle mogelijke alternatieven aan het brainstormen: een snufje van dit, een lepeltje jam, een slokje stroop..

Afvallen door stoppen met suiker eten, hoe kan je dit in vredesnaam gaan aanpakken?

Wel, het is mogelijk, en vele anderen zijn je voorgegaan. Door het juiste voedsel te gaan eten en de juiste mindset gaan integreren. Zo kun je heel goed afvallen door stoppen met suiker eten.

afvallen door stoppen met suiker eten
Klik Op Afbeelding! >>>

Afvallen Door Stoppen Met Suiker Eten

Is dit herkenbaar voor jou?

Je hebt overgewicht
Je bent 's middags altijd moe
Je hebt na een maaltijd altijd trek in zoet
Je voelt je vaak lusteloos
Je groeit uit je kleding

Antwoord je met ja?

Je bent er slecht aan toe.

We weten allemaal wat de negatieve effecten van suiker zijn. De lijst blijft groeien: gewichtstoename, verhoogde bloeddruk en cholesterol niveaus, plus een hoger risico op diabetes, kanker en hart-en vaatziekten.

Dus net als vele anderen heb je jezelf gedwongen om te wennen aan zwarte koffie zonder suiker en kijk je uit voor toegevoegde suikers in je pasta sauzen.

Maar in je zoektocht om te gaan afvallen door stoppen met suiker eten heb je besloten het drastischer aan te pakken.

Stoppen Met Suiker, Cold Turkey?

afvallen door stoppen met suiker eten
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoewel sommige experts het aanraden om afvallen door stoppen met suiker eten rustig af te bouwen, zijn we zelf van mening dat cold turkey de beste manier is om te gaan beginnen met afvallen door stoppen met suiker eten. 

Persoonlijk kunnen wij niet aan matiging doen, geef ons één hap en het zet aan tot meer willen. Maar het helpt echt om te onthouden dat de onbedwingbare trek uiteindelijk écht verdwijnt.

Wist je dat je met hypnose direct resultaten krijgt? Dat heeft met jouw onderbewustzijn te maken, die dan aangesproken wordt en, laten we zeggen, soortje van anders geprogrammeerd word! In de positieve zin van dat de trek naar suikers verdwijnt.

Suiker, Een Verslaving, Echt Waar?

Onze overweldigende verlangen naar suiker lijkt zinvol als je bedenkt dat onderzoek laat zien dat je eigenlijk verslaafd aan het zoete spul kunt raken.

Wetenschappers hebben ontdekt dat suiker verslavend is en het de plezier centra van de hersenen stimuleert net als cocaïne of heroïne.

Net als het stoppen met harddrugs kun je door het stoppen met suiker eten echt ontwenningsverschijnselen krijgen. En is er echt een proces nodig om te gaan ontwennen.

Het is niet ongewoon dat je je een dag of twee een echt wrak voelt als je bezig bent met afvallen door stoppen met suiker eten.

Onderzoekers van Princeton ontdekten bij ratten die ze suikerwater gaven dat ze overmatig van dat suikerwater gingen drinken. Toen de ratten het suikerwater onthouden werd leden ze aan angst en gingen ze ernstig bibberen.

Met uitzondering van bibberen, heb ook wij alle klassieke ontwenningsverschijnselen gehad in de eerste week van afvallen door stoppen met suiker eten.

  • Dagdromen over al het voedsel waar maar suiker in zit
  • Vermoeidheid
  • Stemmingswisselingen

Verslaafd Aan De Smaak

Als je twijfelt over het vermogen van suiker zich te wreken op je smaakpapillen beschouw dit onderzoek dan als bewijs.

Bartolotto vroeg 20 mensen van de faciliteiten van Kaiser Permanente’s om al het suiker en alle toegevoegde suikers voor twee weken te laten staan en niet meer in te nemen.

Daardoor werd hun tolerantie voor die zoete smaak totaal veranderd.

Maar liefst 95% van de proefpersonen meldde dat de voedingsmiddelen en dranken die zij consumeerden nu zoeter proefden.

En meer dan de helft heeft gemeld dat de intense hunkeringen stopten na twee á drie dagen.

En 87% vertelde dat zij na een dag of zes niet langer ontwenningsverschijnselen voelden.

Nog meer voordelen van afvallen door stoppen met suiker eten:

Je verliest daadwerkelijk acuut gewicht
Je reset je smaakpapillen
Je zult minder suiker nodig hebben om je bevredigd te voelen
Je waardeert de smaak van voedsel meer

Hieronder lees je hoe je de hunkeringen onder controle kunt houden en kunt gaan afvallen door stoppen met suiker eten.

5 Manieren Om Je Suikerverslaving Te Bestrijden

afvallen door stoppen met suiker eten
Klik Op Afbeelding! >>>

1.Vervang snoep door fruit

Fruit bevat fructose, die anders wordt verteerd dan de gummibeertjes, en het is ook nog eens een bevredigende traktatie. Maar wees voorzichtig met de hoeveelheid. Beperk jezelf tot twee stuks per dag.

Het teveel eten van fruit is ook gekoppeld aan teveel buikvet, die je kans op diabetes type 2 verhoogt. Doe ook rustig aan met druiven of kersen, die een hoog suikergehalte hebben.

2. Dump kunstmatige zoetstoffen

Hoewel het bekend is dat light frisdranken en suikervrije kaugom lijners kunnen helpen om door een moeilijke periode heen te helpen adviseren we toch om aspartaam, sucralose, maltitol, xylitol ed te laten voor wat het is.

Omdat grotere hoeveelheden hiervan je laten hunkeren naar meer zoetigheid. Het verandert eigenlijk je gehemelte zodat je altijd meer nodig gaat hebben om je tevreden te voelen.

Misschien is dit de reden waarom deze studie vanuit de Purdue Universiteit een verband vond tussen toegenomen consumptie van zoetstoffen en gewichtstoename.

3. Reinig je huis

Wat betekent dat je alle zoete verleidingen en alle pakjes en zakjes die suiker bevatten de deur uit doet. Lees etiketten en ga door al je kasten.

Als er bij ingrediënten suiker staat, hup hup weg ermee.

We hebben geen controle over alle omgevingen waar we komen (vrienden, werk etc), echter wél over ons eigen huis en keuken. We krijgen geen bonus punten voor onze heldhaftige wilskracht.

4. Maak een back-up plan

Wanneer je drang naar suiker onbeheersbaar wordt bedenk dan proactief een soort van afleiding waardoor je dit gaat overwinnen.

Maak een wandeling, eet een stuk fruit, luister naar muziek of bel een vriendin. Lees een boek, bv over suikervrij eten.

Van te voren weten wát je gaat doen maakt een wereld van verschil.

5. Beheer je chromium niveaus.

Hunker je specifiek naar chocolade en alles wat zoet is? Dan kan het zo zijn dat je een te kort aan chroom hebt. Om van het hunkeren naar zoetigheid af te komen kan je chromium supplementen gaan slikken en jezelf zo een handje helpen. Duurt een week of twee, drie voordat je hiervan echt resultaat gaat voelen.

Afvallen Door Stoppen Met Suiker Eten

Weetje wat ons uiteindelijk heeft geholpen bij afvallen door stoppen met suiker eten? Gewoon echt het eten van de chocolade waar we zo naar verlangden. Yep! Maar dan niet de melk chocolade waarvan we altijd één of meer repen op konden.

We namen onze toevlucht in één van de oudste dieet trucjes die er zijn: ons overgeven aan een stuk super donkere chocolade. Op de derde dag was de onbedwingbare trek gestopt, genoten we verder van ons gezonde eten, zelfs met inbegrip van een verse perzik, in plaats van het eten van dat bommetje vol suiker.

We hadden ook meer energie en begonnen zienderogen te vermageren. En voor onze volgende dag waarop we van onszelf mochten zondigen…?

We besloten dat die suikervrij zou zijn 🙂

Maar Dat Lukt Mij Nooit!

Wat nu als het jou zo niet lukt?

Welke mogelijkheden zijn er dan nog?

Heb je wel eens aan hypnose gedacht, of aan zo’n virtuele maagband? Niet daadwerkelijk een operatie maar alles via hypnose sessies..

Een bijzondere en zeer effectieve manier kunnen we vertellen. Nee wij hebben ons zelf geen virtuele maagband laten aanmeten doch zijn zeker wel diverse keren onder hypnose geweest voor andere kwalen en problemen.

En dat heeft ons altijd geholpen! En wel direct, acuut, gelijk. 

Je problemen, stress en overgewicht aanpakken door middel van hypnose en-of een virtuele maagband zouden wij direct doen wanneer wij minstens 20 kilo te zwaar zouden zijn, zeker te weten!

Uiteraard zal het een investering zijn, je zal er voor moeten betalen, alhoewel, mocht je hieronder op de link klikken dan kun je ook één sessie gratis uit proberen om te kijken of het wat voor jou kan zijn.

Maar die investering is ons alles waard wanneer we daarmee onze gezondheid en ideale lichaamsgewicht terug veroveren.

Het is soms goed om out side the box te denken, en manieren te zoeken en te volgen om daadwerkelijk daar te geraken waar je graag wilt zijn.

We kunnen het vaak niet altijd alleen, en wij zeggen dan: pak alle hulp die je kunt krijgen.

Hypnose is geen hocus pocus, het is een kwestie van dieper liggende oorzaken aanpakken die jou te dik hebben laten worden. Het gaat over transformeren van oude overtuigingen die jou niet meer dienen.

Klik hieronder eens op de link om te kijken wat dit allemaal voor JOU zou kunnen betekenen.

Wil je echt stoppen met suiker en gaan afvallen? Go for it!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *