ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander

Ben Jij Een Vetverbrander Of Een Suikerverbrander?

Ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander? Iemand vertelde ons onlangs dat hij altijd honger heeft. “Ik heb altijd trek, ik ontbijt maar echter na een paar uur sta ik alweer voor de automaat op het werk. Het is onvermijdelijk, ik crash later in de ochtend en mijn enige geruststelling is dat de lunch er aan zit te komen. En ’s middags…tja..dan gaat het vrijwel hetzelfde”.

Hoewel hij het niet beseft is deze man een klassiek voorbeeld van een echte suikerverbrander.

Ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander?

ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander
Klik Op Afbeelding! >>>

Ben Jij Een Vetverbrander Of Een Suikerverbrander?

Hoe zit dat met jou? Ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander?

Heb jij last van de volgende verschijnselen?

Na het eten heb je binnen een paar uur weer honger
Je voelt je vaak chagrijnig, moe en prikkelbaar
Je worstelt om gewicht eraf te krijgen
Je draagt teveel aan buikvet mee

Er ontstaat een vicieuze cirkel als er frequent schommelingen in je bloedsuikerspiegel plaats vinden; je lichaam schreeuwt dan gewoon om meer suiker.

Wanneer Ben Je Een Suikerverbrander?

ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander
Klik Op Afbeelding! >>>

Een suikerverbrander is precies zoals het klinkt: Je lichaam gebruikt suiker (glucose) als brandstof voor energie.

Dit klinkt ideaal, maar het betekent dat je lichaam niet eens in de búúrt komt van je vetreserves om naar brandstof te zoeken.

Waarom zou je lichaam dit doen, als het op een constante aanvoer van koolhydraten (suiker/glucose) loopt?

De nadelen van een suikerverbrander zijn:

  • Na het eten heb je binnen een paar uur weer honger
  • Je voelt je vaak chagrijnig, moe en prikkelbaar
  • Je worstelt om gewicht eraf te krijgen
  • Je draagt teveel aan buikvet mee

Voordelen Van Een Vetverbrander Zijn?

ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander
Klik Op Afbeelding! >>>

Ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander? Mmhmm, hoogstwaarschijnlijk een suikerverbrander als je het bovenstaande lijstje met ja beantwoord hebt.

Hoe wordt je dan een vetverbrander? Een vetverbrander worden houdt letterlijk in dat je lichaam omschakelt van glucose (suiker) als primaire brandstof  naar vet te gebruiken als primaire brandstof.

Opeens heeft je lichaam geen zoetige tussendoortjes meer nodig
Je hormonen zullen in je voordeel werken om gewicht te verliezen
Je ontdekt hoe het voelt om vól te zitten

Simpel gezegd zit het zo: wanneer jij een vetverbrander bent dan is  dat JOUW GEHEIME WAPEN tegen het hunkeren en honger, en je lichaam zal de overtollige vetreserves aanspreken, en op deze manier verlies je acuut gewicht.

Hoe Wordt Jij Een Vetverbrander?

De sleutel tot een vetverbrander worden? Het afbouwen van eten van voedingsmiddelen die vol zitten met suiker. Een overgang maken naar een dieet met voedingsmiddelen die nauwelijks of geen suikers bevatten.

Reduceer suiker in je dieet en je lichaam zal zijn giftige gewoonte om snel aan brandstof te komen (suikers pakken) resetten!

De overgang van een suikerverbrander naar een vetverbrander worden betekent dat je van het glucose (suiker, koolhydraten) verbranden af moet komen. Naarmate er meer gezonde goede vetten en schone, magere eiwitten centraal staan in je dieet, krijg je een constante hoge energie gedurende de hele dag. Je zult zelfs vet verbranden in je slaap!

Je bent nu vast je hoofd aan het schudden en aan het bedenken dat cold-turkey suiker opgeven niet werkt. Je hebt het al eens gedaan en het is gewoonweg vreselijk. Geen chocolade koekjes en vette pizza’s eten zorgen ervoor dat je in elkaar stort en hoofdpijn krijgt.

Echter wanneer je je suiker inname afbouwt gebeuren er dramatische dingen:

Je kunt de uren tussen je maaltijden zonder eten door komen
Gestabiliseerde bloedsuikerspiegels zorgen ervoor dat je niet meer in kakt
Genormaliseerde hormonale niveaus geven je hersenen de boodschap om niet meer te eten
Plotseling proef je de zoetheid van geroosterde amandelen
Je skinny jeans gaat steeds losser zitten
Je krijg complimenten over je gewichtsverlies

En het mooiste van allemaal is dat je van een suikerverbrander naar een vetverbrander kunt over schakelen al binnen een paar weken!

Met Welk Dieet Wordt Jij Een Vetverbrander?

ben-jij-een-vetverbrander-of-een-suikerverbrander
Klik Op Afbeelding! >>>

Regelmatig gaan mensen op een cursus suikervrij. Wij zijn van mening dat dit niet persé nodig is is om een vetverbrander te worden.

Wanneer je door die kennis uit de cursus de juiste voedingsmiddelen in huis haalt en daarmee aan de gang gaat, om lekkere maaltijden mee te maken? Natuurlijk, dan zeggen we: doen!

Maar zo hoeft het niet te gaan.

Wat je enkel zal moeten leren is dat jij gaat weten welke voedingsmiddelen er nodig zijn om van een suikerverbander naar een vetverbrander over te schakelen.

Hoe weet je wat de juiste voedingsmiddelen zijn? Tja, dat betekent dat je je zult moeten verdiepen in het lezen van etiketten. Lees simpel wat er bij ingrediënten staat, staan daar suikers bij? Niet kopen en niet eten 😉

Een handig hulpmiddel daarbij is het boek de Paleo Revolutie. Je zult merken dat je aan de hand van de gerechten makkelijker boodschappen gaat doen en lekkere gezonde maaltijden voor jezelf en je gezin kunt klaar maken.

Houdt je je aan de maaltijden uit het kookboek, dan schakel je vanzelf je suikerverbranding uit en stap je over op vet verbranden 🙂

De Paleo revolutie is erop gericht om jou te laten eten zodat je lichaam kan overschakelen van suikerverbrander naar een vetverbrander. Je wordt op die manier nog eens een échte vetverbrandingsmachine. Huppa, gewoon aan de slag gaan.

Neem er de eerste week even de tijd voor en je zult zien hoe lekker je in je vel gaat zitten terwijl je gezond gaat eten. En dat je daarbij ook nog eens vet gaat verbranden is toch mooi meegenomen?

Klik hieronder op de link om eens wat ervaringen van mensen te lezen die het boek al hebben gekocht. Zij kunnen jou vertellen of het de moeite waard is je geld uit te geven aan dit boek, wat zij er wijzer van zijn geworden.

Zelf hebben wij dit boek destijds ook gekocht en zijn er uit gaan leren koken.

Wat er mooi aan is, vinden wij, is dat het mooi vorm gegeven is ( mooie foto’s), dat er in duidelijke Jip en Janneke taal wordt gesproken en er wordt exact verteld hoe je kunt overschakelen op andere voeding.

Voeding die jou leren suikervrij te gaan eten.

Want dat is werkelijk de enige echte manier om over te schakelen op vet verbranden.

Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *