hoe krijg je dunnere benen

Hoe Krijg Je Dunnere Benen En Dijen ?

Hoe krijg je dunnere benen en dijen? Om dunnere benen en dijen te krijgen zal je verder moeten gaan dan een paar eenvoudige beenoefeningen.

In plaats daarvan zal je ervoor moeten kiezen om in een routine te komen die leidt tot een combinatie van vet verlies en verbeterde gespierdheid en flexibiliteit van je benen.

Hoe krijg je dunnere benen... lees mee!

Hoe krijg je dunnere benen en dijen, vrouwen in korte rokjes
Alsof het allemaal komt aanwaaien.. Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

 

Hoe Krijg Je Dunnere Benen En Dijen ?

Als je slankere benen wilt zorg er dan eerst voor dat je het hardnekkige overtollige lichaamsvet verliest. Dit kun je doen door gelijk het Droog Trainen Protocol aan te schaffen.

Hoe krijg je dunnere benen? Over het algemeen krijg je dunnere bovenbenen en dijen wanneer je rond een vetpercentage zit van 18%.

Om je dijen slanker te laten worden, dunner en strakker (vooral je binnenste dijen) en je cellulitis te laten verdwijnen, zal je algehele lichaamsvet moeten worden vermindert.

Door een combinatie van:

  • Goede voeding
  • Lichaamsbeweging
  • Consistentie en doorzettingsvermogen

Welk Voedingsplan Voor: Hoe Krijg je Dunnere Benen En Dijen ?

Hoe krijg je dunnere benen? Je voedingsplan moet onder meer bestaan uit frequente gezonde maaltijden, snacks en een licht calorie tekort, om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Dit bereik je met 5 kleinere maaltijden per dag. Wordt jou ook aangereikt in het programma van Rinus en Henry, dat Droog Trainen Protocol waar we het eerder over hadden.

Hoeveel je in staat bent om af te slanken ligt aan je lichaamstype, dat wil zeggen of je een ectomorf, mesomorf of een endomorf bent.

Wat Is Er Van Jou Nodig ?

Hoe krijg je dunnere benen? Eerlijk? Om voor vrouwen op het punt te komen om dunnere (boven)benen en dijen te krijgen, is er bloed zweet en tranen plus doorzettingsvermogen voor nodig.

Niemand anders kan het voor jou doen.

Een fantastisch mooi strak lichaam is niet makkelijk voor iedereen te bereiken, zelfs niet voor degene die alles hebben en het makkelijk laten lijken.

Het is gewoon niet makkelijk.

Maar zeker wél haalbaar, en absoluut haalbaar wanneer je de hulp van Rinus en Henry aan neemt 😉

Wat Is Het Moeilijkst Aan Dunnere Benen En Dijen Krijgen ?

Het moeilijkste deel is misschien nog wel de focus. Er zullen momenten zijn waarop je je verveelt en wilt opgeven, omdat je niet snel genoeg resultaten boekt.

Dit is een test in je vastberadenheid, in hoe graag je het wilt of niet.

Ga je opgeven of houd je je ogen gericht op je doel en ga je ervoor?

De keuze is aan jou.

Hoe Krijg Je Dunnere Benen En Dijen?

1. Dieet voor slankere benen en dijen

Laag koolhydraten voedingspatroon
Frequente kleine maaltijden

2. Cardiovasculaire oefeningen voor slanke benen en dijen

Probeer vijf dagen in de week aan cardio te doen. Je routine moet bestaan uit 30 tot 45 minuten aerobe training (matige intensiteit) en interval training, welke je om de dag kunt afwisselen.

HIIT (hoge intensiteit interval training) is ongelooflijk effectief in het wegwerken van overtollig lichaamsvet.

Als je kan, voeg wat circuit training toe. Dit stript het vet van je benen en laat je fantastische spierdefinitie ontwikkelen.

Als je het idee hebt dat je ontzettend gespierde benen hebt, vermijd dan interval training en ga voor de langere duur cardio in plaats daarvan.

Dit zal het vet laten verdwijnen en zelfs de grootte van je beenspieren een beetje verminderen, om slankere, dunnere benen te ontwikkelen.

Echter, de meeste vrouwen hebben het nodig om meer beenspieren te ontwikkelen om de vorm en stevigheid van de dijen te verbeteren en zich te ontdoen van cellulitis.

Over het algemeen hebben alleen de mesomorf vrouwen geen behoefte om hun beenspieren meer te ontwikkelen, aangezien zij al de neiging hebben om gespierde benen van zichzelf te hebben.

Probeer te kiezen voor oefeningen waarbij je direct gebruik maakt van je benen, dat wil zeggen wandelen, joggen, inline skaten, de hometrainer, en spinning.

Het voordeel ervan is dat je vet verbrand plus je bent bezig je beenspieren te ontwikkelen.

Als je lichaamsvet minder wordt en je ontwikkelt strakke spieren in je benen, zal je gaan merken dat je een slankere en strakkere uitstraling zal krijgen.

Wanneer je al aan cardio doet waarmee je direct gebruik maakt van je benen is het verhogen van de moeilijkheidsgraad en toevoegen van interval training zeker aan te bevelen.

Droog Trainen; Ideaal Voor Slankere Benen En Dijen !

Hoe krijg je dunnere benen en dijen, vrouw met kettlebell
Door te gaan beginnen met Droog Trainen maak jij die stap..Klik Op Afbeelding! >>>

Een geweldig programma dat is gericht op afslanken en er fit en gespierd uitzien, zonder overdreven gespierd over te komen is het Droog Trainen Programma.

Er is een programma voor mannen en er is een programma voor vrouwen.

Droog Trainen voor vrouwen is voor vrouwen die slank en welgevormd willen zijn, slankere bovenbenen en dijen willen krijgen.

Dit programma is bedoeld om spierspanning te verhogen, terwijl je centimeters kwijtraakt.

Als jij ondanks je trainingen geen centimeters verliest en geen gewicht kwijt raakt, of juist groter wordt van de oefeningen die je doet, of veel mesomorf kenmerken hebt, dan is dit programma zeer zeker de moeite waard. En geschikt voor jou.

Het pakt de kwestie aan van fit en slank willen zijn zonder groot en gespierd te worden. 

Is gefocust op het kwijtraken van centimeters en een vrouwelijk lichaam te krijgen, die stevig is maar zacht, mager maar welgevormd.

Het lichaam van een vrouw is een ingewikkelde zaak, het zit vol met tegenstrijdigheden.

Dus als je makkelijk aankomt en volle bovenbenen en dijen hebt, moet je echt op zoek gaan naar een programma die van deze kwesties alles af weten en erin gespecialiseerd zijn vrouwen hiermee te helpen en te begeleiden.

Wel, en laat dat Rinus en Henry's roeping zijn.

Zij vinden het ge-wel-dig om resultaten met hun klanten te behalen, ze genieten ervan, helpen jou graag met de juiste voeding en training, en dat alles op een persoonlijke manier.

Jouw doel gaan behalen en jou daarin begeleiden, dát is wat zij het beste kunnen.

Lachend en sterker de zomer doorkomen, als nooit te voren er zo strak uit zien, het kan allemaal met het Droog Trainen Protocol!

Klik hieronder eens op de link om wat ervaringen hierover te lezen.

Hebben die andere vrouwen en mannen dit ook allemaal bereikt?

Kijken kan geen kwaad, en weetje, wie weet doe jij óók wel die eenmalige investering.

Een investering in jouw gezondheid terug krijgen en slanker uit de bus komen als never before!

Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *