hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen

Hoe Krijg Je Steun Van Mensen Tijdens Het Afvallen?

Hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen? Eén van de belangrijkste dingen in het bereiken van succes als het gaat om gezond eten, afvallen gewichtsbeheersing is de steun van de mensen om je heen.

Hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen? Van je vrienden, je familie, collega’s, echtgenoten, partners etc..

hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Krijg Je Steun Van Mensen Tijdens Het Afvallen?

Het ideale scenario van hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen, is dat iedereen in onze kring onze beslissing om gezond te worden zal ondersteunen, echter dat is vaak niet het geval.

Dat gebrek is één van de grootste nadelen van een plan de campagne om af te vallen. Als jij er klaar voor bent om te beginnen met gezond te worden en te gaan afvallen, zorg er dan voor dat je steun krijgt van de mensen om je heen.

Hoe krijg je steun van mensen tijdens afvallen? Hier onze favoriete tips over hoe je met je dierbaren kunt praten en over hoe zij jou kunnen begeleiden in jouw reis naar gezondheid.

Tips Om Steun Te Krijgen Tijdens Het Afvallen

hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen
Klik Op Afbeelding! >>>
Onderwijzen

Eén van de grootste barrières, als het gaat om hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen, is dat men een gebrek heeft aan kennis en begrip.

Bijvoorbeeld wanneer je dierbaren niet begrijpen dat je met het Paleo dieet gaat beginnen.

Zodat je alle geraffineerde suikers laat staan. Men begrijpt niet dat dit in feite voor de meeste van ons een geweldig gezonde manier is om af te vallen, en dan wordt er snel geoordeeld.

Wanneer er een gebrek of kennis is aan inzicht kan het makkelijker worden voor de mensen om je heen om kritisch en minder ondersteunend te zijn.

Leid ze in een richting, naar een plek, waar ze meer informatie kunnen krijgen. In het geval van het Paleo dieet kun je ze uitnodigen voor een avondje om samen te eten.

Je kunt een gezonde maaltijd koken uit de Paleo Revolutie en ze hen ook laten proeven en zien dat je werkelijk gezond aan het eten bent gegaan.

Leg het kookboek voor de pak en in het zicht en begin een gesprek over hoe je van plan bent te gaan eten en afvallen met die recepten.

Laat je horen

Bespreek de redenen waaróm je veranderingen aan het aanbrengen bent in je voeding; je wilt immers gezonder gaan leven én daarbij ook nog gaan afvallen. Omdat het overgewicht wat je nu hebt immers niet bijdraagt aan je gezondheid.

Misschien heb je net ontdekt dat je tegen diabetes aan zit, of misschien is je bloeddruk te hoog, of wellicht wil je gewoon meer energie om te spelen met je kinderen.

Het maakt niet uit wat je redenen zijn, hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen, wees er open en eerlijk over tegen de mensen om je heen, hoe eerlijker je bent hoe meer ze jou zullen ondersteunen.

Hoe iemand je zal helpen of steunen zal afhangen van welke rol ze in je leven spelen, maar of het nu je baas is of je beste vriendin, vertel hen waarom je deze verandering voor een gezondere levensstijl wilt doorzetten. Het kan een verschil maken.

Geef zelf het voorbeeld

Blijf sterk en zet je volledig in om je doel te bereiken zodat, wanneer je resultaten begint te zien en te merken, het niet meer nodig is hen te overtuigen waarom je zulke gezonde veranderingen aan het maken bent.

Zelf het goede voorbeeld geven aan anderen kan echt een groot verschil maken, niet alleen als het gaat om de mensen om je heen te helpen, ook als het gaat om hoe krijg ik steun van mensen tijdens het afvallen.

Bijvoorbeeld: Als je gaat lunchen met meerdere mensen start de lunch dan met gezonde voeding en vertel de rest waarom je dit gaat eten, of beter nog, bestel iets gezonds wat je met z’n allen kunt delen.

Andere manieren om van hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen zijn bv zelf een kookgroepje op te richten. Of een wandel groepje? Op deze manier gaan de mensen om je heen zien dat het je serieus is, en krijgen ze vanzelf interesse in waar je mee bezig bent. En gaan ze zelfs misschien ook mee doen!

Praat over de verandering

Je echtgenoot of partner is waarschijnlijk de belangrijkste persoon, als het gaat om hoe krijg je steun van mensen tijdens het afvallen. Als het gaat om je gedragsverandering en gezondere levensstijl te vergemakkelijken.

Immers, hij of zij kan nog steeds met de verkeerde boodschappen thuis komen. Het belangrijkste aspect als het gaat om het verkrijgen van steun van echtgenoten en partners is een goede communicatie over de veranderingen die jij maakt en hoe zij jou kunnen helpen.

Het is vaak zo dat wanneer partners begrijpen waarom hun acties belangrijk zijn voor jou, het gemakkelijker wordt te communiceren en elkaar te begrijpen.

Sluit een compromis (alleen als het moet)

Als je er niet uitkomt en nog steeds moeite hebt met het vinden van iets gemeenschappelijks in het afvallen en gezonder worden, adviseren we om jullie specifieke voeding van elkaar te scheiden en in aparte kastjes te bewaren. Zo hebben jullie beiden je eigen voedingsmiddelen die belangrijk voor jullie zijn.

Probeer deze te scheiden, zodat er een barrière en een aangewezen gebied voor jouw gezonde voeding is. Als alternatief kun je suggereren dat het ongezonde voedsel uit de keuken wordt gehouden, met het idee uit het oog uit het hart. Het doel hier is om een compromis in te sluiten.

Verdubbel de lol

Moedig iemand aan, een collega of vriend(in), om mee te doen op jouw reis naar een gezonder lichaam. Als twee of meer mensen betrokken zijn tijdens het afvallen zal je je meer verantwoordelijk voelen en beter in staat zijn jezelf én iemand anders te helpen.

Je kunt zelfs je kinderen erbij betrekken. Laat ze meehelpen met de voorbereiding van je nieuwe gerechten, het kan zomaar eens zijn dat ze dit erg leuk vinden en worden geïnteresseerd in gezondere voeding, op een speelse wijze.

Vergeet niet dat deze veranderingen tijd nodig hebben! Wees geduldig en geef je nieuwe wil om gezonder te worden en af te slanken niet op. Blijf gezonde keuzes en maaltijd veranderingen maken. Richt je op je doel, kies voor jezelf.

Dat je van het Paleo dieet gaat afvallen is voor ons al een feit, het leuke ook is dat je dus al die gezonde kookboeken dan in huis krijgt en dit kunt delen met je vrienden en naasten. Zo kunnen zij zien hoe gezond jij eigenlijk kookt. Plus ze smullen lekker met je mee 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *