hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet

Hoe Raak Ik Buikvet Kwijt Zonder Dieet ?

Hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet… Luister, je weet alles over diëten. Je weet alles over sporten. En ja, die helpen je om de kilootjes te verliezen, maar het is hard werken en kost wat wilskracht.

Wat je je misschien niet realiseert is dat er verscheidene manieren zijn om te beginnen met buikvet verliezen, waarbij je jezelf niet alles hoeft te ontzeggen en uren voor naar de sportschool hoeft te gaan.

Hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet? Dit kan door verschillende dingen toe te gaan passen als een dagelijkse gewoonte. En zo zal je je antwoord hebben op hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet.

hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet, vrouw met centimeter rond taille
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Raak Ik Buikvet Kwijt Zonder Dieet ?

In dit artikel ga je lezen over 5 manieren die jou helpen bij je vraag hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet.

Buikvet verliezen is iets wat het merendeel van ons allen wil, iedereen weet ook dat het gewoonweg gezonder is om het buikvet kwijt te raken en wat kilo’s lichter te wegen.

Zo simpel is het.

Kun jij, door omstandigheden, niet sporten of genoeg bewegen en heb je een pure hekel aan wat voor dieet dan ook? Lees verder..

1. Vetverbranding Buik Verhogen Met Supplementen

hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Er zijn genoeg supplementen die de oplossing kunnen zijn voor hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet. Ik heb al een uitgebreid artikel geschreven over welke supplementen helpen bij afvallen en zal daarom niet te diep ingaan op waaróm deze supplementen je helpen met buikvet verliezen.

  • Chromium:

Chromium is een supplement die helpt je bloedsuikerspiegel in balans te houden. Een gestabiliseerde bloedsuikerspiegel zorgt ervoor dat je tussendoor geen onbedwingbare trek meer krijgt in allerlei ongezonde troep. Door chroom te gaan slikken voorkom je dat je de keukenkastjes opentrekt en op zoek gaat naar wat dan ook maar zoet smaakt.

Na ongeveer twee á drie weken ga je het effect van chromium merken, het gaat heel geleidelijk en eigenlijk zonder dat je er zelf erg in hebt. Ooit ben ik wel eens 8 kilo afgevallen enkel en alleen door chromium te gaan slikken.

In dit artikel leg ik je alles uit over chromium en welke chromium je dan het beste kunt gaan nemen.

  • Groene thee supplementen:

In groene thee zit een stof die EGCG heet. Deze stof zorgt ervoor dat je je vetverbranding met maar liefst 33% verhoogd. Het stimuleren van een snellere stofwisseling is iets wat veel mensen nodig hebben voor hoe raak je buikvet kwijt zonder dieet.

Wil je alles weten over groene thee supplementen dan kun je dit artikel er eens op nalezen, hierin kom je meer over groene thee supplementen te weten en wat voor effect het heeft op afvallen zonder dieet.

  • Omega 3:

Omega 3-vetzuren, dit zijn gezonde vetzuren die je helpen bij verbranding van overtollig lichaamsvet. Ons lichaam heeft deze vetzuren dan ook echt nódig!
En aangezien wij deze uit onze voeding moeten halen én dit ons eigenlijk nooit lukt, althans niet in de hoeveelheid die ons lichaam nodig heeft, is een omega 3 supplement helemaal geen gek idee als antwoord op hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet.

  • Spijsverteringssupplement:

Om af te vallen zonder dieet, en sowieso om goed en gezond te kunnen afvallen is het nodig dat ons lichaam alle voedingsstoffen, die we binnen krijgen, goed verteren. Daar hebben we spijsverteringsenzymen voor nodig. Hebben we die genoeg? Mhm vaak niet, of eet jij al 100% Paleo? Dan bezit jij wellicht wél al over genoeg spijsverteringsenzymen.

Over het algemeen kunnen we stellen dat ons lichaam, met ons huidige westerse voedingspatroon, gedwongen wordt om op zichzelf te steunen om de enzymen te produceren die wij nodig hebben voor onze spijsvertering. Hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet staat of valt met een goede spijsvertering, eigenlijk kun je zeggen dat afvallen überhaupt staat of valt met een goede spijsvertering.

  • Stacker 4:

Hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet? Misschien kan Stacker 4 Fatburner wat voor jou betekenen…Deze Stacker werkt dusdanig dat het ten eerste je energielevel verhoogt, wat betekent dat je stofwisseling omhoog gaat, ten tweede zou met de Stacker 4 je honger minder worden. Minder eten betekent dat je gaat afvallen. Je krijgt van Stacker 4 een heleboel energie, zoveel is duidelijk.

Hier kun je meer lezen over Gewicht Verliezen Met Stacker 4? >>>>

2. Afvallen Door ‘S Avonds Niks Meer Te Eten

hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet, vrouw die 's avonds in koelkast duikt
Klik Op Afbeelding! >>>

Denk je eens in dat je niks aan je voedingspatroon verandert behalve één klein dingetje, namelijk:

Eet alleen tussen 8:00 ’s ochtends en 20:00 ’s avonds. Best te doen niet?

Als je dit kan volhouden zou je al 12% van je huidige gewicht, in de aankomende drie maanden, kunnen kwijt raken. Voor iemand die 80 kilo weegt is dat al bijna 10 kilo. Deze resultaten komen uit een studie gepubliceerd in Cell Metabolims.

Het komt voort uit een studie met muizen die dus 12 uur of langer per dag “vasten” . Zij verloren meer gewicht dan de muizen die op het zelfde dieet zaten maar die wel ’s avonds, ’s nachts en ’s morgens vroeg aten.

Je kunt het altijd proberen nietwaar? Baat het niet, schaad het niet.

3. Buikvet Verliezen Door Verwarming Lager Te Zetten

hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Dit trucje vereist niks meer dan je thermostaat wat lager te zetten. Zet hem een paar graden lager en je zult een type lichaamsvet activeren om calorieën te verbranden.

Terwijl we als volwassenen voornamelijk wit vet hebben hadden we als kinderen voornamelijk bruin vet. Onderzoekers zijn zich gaan realiseren dat bruin vet eigenlijk calorieën kan verbranden, om zo voor lichaamswarmte te zorgen.

Een proef, gepubliceerd in The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, meldt dat wanneer we bloot gesteld worden aan lagere temperaturen, sommige van het witte vet naar een wat donkere bruinere vet omzet en zo dus begint met calorieën te verbranden.

Je hoeft ook weer niet in een vrieskast te gaan leven, slecht een paar graden naar beneden met die thermostaat kan het lichaamsvet al triggeren.

4. Kan Ik Afvallen Met The Law Of Attraction ?

hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet
Klik Op Afbeelding! >>>

Gefocused blijven op de oplossing en niet op het probleem, daar gaat het bij the Law of Attraction om. Richt je niet op wat je verliest maar richt je op wat afvallen voor jou oplevert.

Visualiseer je een weg naar een slank lichaam, als je geest iets voor zich ziet dan is dát de waarheid voor je geest. Dus kun jij jezelf zien als een slank en gezond persoon, doe dit en wel zo vaak mogelijk! Zo ga je de bijbehorende energie uitstralen, je voelt je beter en raak je makkelijker buikvet kwijt.

Lees hier meer over Law Of Attraction Gebruiken Bij Afvallen >>>

5. Val Je Af Met Kokosolie ?

hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet, vrouw met kokosnoot in handen
Klik Op Afbeelding! >>>

De schrijver van het boek Het Kokosoliewonder beweert ongemerkt er 15 kilo in één jaar mee afgevallen te zijn, zonder verdere aanpassingen en inspanningen zoals sport, behalve dat hij alle andere oliën heeft vervangen door kokosolie en het verder heeft geïntegreerd in zijn dagelijks voedingspatroon.

Ook kun je in zijn boek meer lezen over andere succes verhalen die, op allerlei fronten getuigen van de werkzaamheid van kokosolie.

Wij vonden het zo interessant dat we met plezier zijn boek hebben uitgelezen en erna, helemaal overtuigd, al onze vetten hebben vervangen door kokosolie en tot op de dag van vandaag enkel kokosolie voor het bakken en braden gebruiken.

Lees hier onze eigen ervaringen met Afvallen Kokosolie >>>>

Hopelijk ben je nu wat wijzer over hoe raak ik buikvet kwijt zonder een dieet.

Oh!
En eigenlijk zijn we nog één tip vergeten voor hoe raak ik buikvet kwijt zonder dieet! Dat is namelijk : Begin je dag met een groene smoothie! 

Zelf maken wij dus gebruik van de Smoothie Afslankbijbel. Dit is een boek met recepten van smoothies, geschreven door Oscar Helm. Hij biedt nu ook een tijdelijke korting aan en wat extra’s aan bonussen, wat erg leuk is! 

We halen er veel variaties uit en bepaalde smoothies maken we vaker omdat we die dan specifiek lekkerder vinden. Afvallen ging er prima mee! Zijn zelf nu op gewicht dankzij zijn smoothies 😊 

Het receptenboek is bij ons niet meer weg te denken uit de keuken; altijd makkelijk om even op de recepten terug te vallen wanneer we zelf geen inspiratie hebben! 

Je kunt door op de onderstaande link te drukken meer ervaringen lezen van gebruikers en zelf het boek met korting aanschaffen. Zo hebben wij dat ook gedaan! 

Heb jijzelf nog andere ideeën, tips of trucjes die helpen met buikvet verliezen zonder dieet? Laat hieronder een reactie achter, dan lezen wij mee 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *