hoe verlies je buivet zonder sporten

Hoe Verlies Je Buikvet Zonder Sporten ?

Hoe verlies je buikvet zonder sporten? Voor sommige mensen is sporten geen optie, vanwege medische redenen. Of je kunt niet tegen de discipline die daarvoor vereist is.

Maar er zijn altijd andere mogelijkheden om je te helpen met hoe verlies je buikvet zonder sporten, een gezondere lichaamssamenstelling te krijgen én jezelf een beter gevoel geven over je lichaam.

Als je niet gaat sporten om af te vallen dan zal je alles met je voeding moeten regelen. En gelukkig voor jou staat of valt alles met de juiste keuze van voeding!

Alles is een keuze, ook wat je eet.
Hoe verlies je buikvet zonder sporten? Lees mee!

hoe verlies je buikvet zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe Verlies Je Buikvet Zonder Sporten: Ga Clean Eten

Clean eten is gericht op gezonde voedingsopties. Het kiezen van voedingsmiddelen die minder bewerkt en idealiter biologisch en gevarieerd zijn biedt je lichaam de concentratie voedingsstoffen en vitamines die het nodig heeft. Hier kun je lezen over wat clean eten precies in houd.

Het Paleo dieet biedt je een volwaardige manier van clean eten en helpt je met hoe verlies je buikvet zonder sporten.

Hier zijn enkele tips voor clean eten:

Hoe meer je bord gekleurd is met diverse voeding hoe gezonder het zal zijn. Verschillende kleuren voedingsmiddelen bevatten verschillende vitaminen. De verschillende vitaminen zijn allemaal gunstig voor je lichaam en werken om je lichaam gezond te krijgen en behouden.

Lees etiketten, door het lezen van etiketten op producten kun je een goede start maken met clean eten. Over het algemeen geldt dat hoe minder ingrediënten op een etiket hoe beter. Als je de dingen erop niet kunt uitspreken, dan kun je datgene beter niet opeten.

Biologisch en organisch voedsel hebben weinig chemicaliën en weinig verwerking ondergaan, wat ze gezonder maakt.

Blijf weg van alles wat kunstmatig is. Kunstmatige smaakstoffen, witte suiker en witte rijst zijn contraproductief bij hoe raak je buikvet kwijt zonder sporten. De chemicaliën die worden gebruikt om smaak te versterken en het product te verwerken zetten een rem op het vermogen van ons lichaam om gewicht te verliezen en gezonde voedingsstoffen op te nemen.

Probeer eens voor 21 dagen het Paleo dieet en kijk wat het voor jou doet? Velen voor jou zijn enkel en alleen al met het Paleo dieet onwijs veel afgevallen!

De perfecte handleiding die je hierbij kunt gebruiken is de Paleo Revolutie, vandaag besteld is morgen in huis 😉

Hoe Verlies Je Buikvet Zonder Sporten: Eet Kleinere Maaltijden

hoe verlies je buikvet zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Een andere belangrijke stap in eten om gewicht te verliezen is het opsplitsen van je maaltijden.

Voor een gezondere levensstijl zijn kleinere maaltijden één van de beste manieren om je metabolisme goed draaiende te houden en voor jou te laten werken in de zin van calorieën verbranden en gaan afvallen.

  • Elke dag heeft drie hoofdmaaltijden en daartussen neem je altijd een gezonde snack.
  • Plan je menu dagelijks of wekelijks van te voren en je kunt per dag kiezen wat je eet. Dit zorgt voor een betere controle als je begint te begrijpen wat voor menu je tevreden zal stellen en je vol houdt gedurende de dag. Je kunt hiervoor echt heel goed de Paleo Revolutie gebruiken 😉
  • Tussendoor snacks eten zal je maag lekker vol houden en onderdrukt de drang om veel te gaan eten.
  • Aangezien snacks de beste manier zijn om teveel eten te remmen kies je realistische en lekkere gezonde tussendoortjes.

Het plannen vraagt even wat tijd maar maakt alles zoveel gemakkelijker. Als je bv eenmaal een kookboek hebt aangeschaft dan kun je aan de slag.

Nooit uit een kookboek gekookt? Wij ook niet, tot pas kort geleden, en geloof ons het went 🙂

Nu vinden we het makkelijker, passen onze boodschappen er op aan. Je gaat weten wat je eet en je kunt zelf kiezen op welke dag. Ook eten we nu tussendoortjes die onze zoete trek beteugelen en die we anders nóóit had gekend.

Zelf maken we deze lekkere dingen van te voren klaar, op zondag, stoppen ze in de vriezer of in houdbaarheidsdoosjes en pakken ze wanneer het uitkomt.

Hoe Verlies Je Buikvet Zonder Sporten: Portie Controle

hoe verlies je buikvet zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Als je streeft naar kleinere maaltijden is het belangrijk dat wat er op je bord ligt voldoet aan de eisen van je lichaam. Een ideaal bord, tijdens clean eten, bevat groenten, magere eiwitten, gezonde vetten en wat koolhydraten.

Groenten moet de meerderheid van je bord bevatten. Hoe meer kleuren, hoe beter. Opteer voor organisch.
Koolhydraten zoals quinoa, bruine rijst, volkoren pasta en zoete aardappelen zijn mogelijkheden.
Magere eiwitten, mager rood vlees, wild gevangen vis in tegenstelling tot gekweekte, biologische kip, kalkoen, biologische eieren en tofu.
Een deel van je maaltijden moeten uit gezonde vetten bestaan. Kokosolie gebruiken tijdens bakken en braden is daarom een goede keuze. Of het toevoegen van walnoten, avocado's en peulvruchten zijn ook prima opties.

Hoe Kan Ik Clean Eten In De Praktijk ?

Eén vorm van clean eten die wij hartelijk aanbevelen is om te gaan koken uit het Paleo receptenboek. Wanneer je “Paleo gaat” dan heb je alles in één, namelijk:

Je verliest makkelijk en moeiteloos gewicht
Je gaat clean eten
Je weet ook nog eens dat alles wat je eet super gezond is voor je
Je hele gezin kan makkelijk mee eten
Je geen last van diverse maaltijden koken
Je hoeft niet te sporten

Met een eenmalige investering in dit kookboek zal je goede resultaten behalen wat betreft je gewicht.

Hier staan ook lekkere tussendoortjes in die je drang naar zoetigheid bevredigen maar die toch lekker en gezond zijn voor je. Zie bv onderstaande foto 🙂

hoe verlies je buikvet zonder sporten
Klik Op Afbeelding! >>>

Hoe verlies je buikvet zonder sporten? Je zult op een andere manier kunnen gaan eten, op zó een manier dat je:

Geen honger zult hebben
Geen sport hoeft te beoefenen
Geen last meer hebt van een opgeblazen buik
Geen nare stoelgang meer hebt
Geen extra kilootjes meer hoeft mee te torsen

Al duizenden mensen voor jou zijn Paleo gaan eten en hebben hiermee hun streef gewicht bereikt, voelen zich beter en hebben veel en veel meer energie.

Punt is wel dat je een soort begeleiding in de vorm van een kookboek nodig hebt, althans dat is onze mening.

Op internet staan uiteraard veel recepten, echter het is gewoon makkelijker om zo’n boek in huis te hebben en van daaruit je boodschappen te kunnen gaan doen en je maaltijden ietwat van te voren gaan plannen.

Ook wij kookten nooit uit een kookboek, en ja ook wij kwamen veel te veel kilo’s aan.

Nu zijn we blij dat we weten wat voor boodschappen we moeten doen en welke maaltijden we kunnen maken voor onszelf en de kinderen.

Tegenwoordig eten we bv ook regelmatig soep als voorgerecht, nouja, als iemand ons dát had verteld een paar jaar geleden…;) dan hadden we ze nooit geloofd.

Maar we zijn ondertussen wél lekker aan het afvallen en zien onze buiken slanker en platter worden, en dat zonder te sporten! Het gaat snel ook.

In de eerste week drie kilo’s kwijt en duidelijk een plattere buik in een broek waar we nu al een riem in moet doen, we vinden het toppie!

Wie Heeft Er Ervaring Met Afvallen Met Paleo ?

Veronique over Paleo Inmiddels ben ik al twee weken onderweg met het Paleo dieet en ik ben al 4 kilo afgevallen en voel me echt super goed. Ik heb de afgelopen jaren blijkbaar echt verkeerd geleefd want ik heb mijzelf nog nooit zo lekker gevoeld. Ik heb mijzelf afgevraagd of het bij mij wel zou werken ja of nee. Maar daar kwam ik de eerste week al achter. Ik had echt veel last van een opgeblazen buik maar nadat ik stopte met het eten van brood en pasta’s werd dit gevoel direct minder. Ook had ik veel last van klachten rond de stoelgang. Ik kon eerst echt heel slecht naar het toilet en nu ga ik bijna twee keer per dag. Het is misschien een vreemd verhaal maar ik ben er echt heel blij mee en het heeft mijn leven echt enorm veranderd. Dit wilde ik graag even met je delen zodat je weet dat jullie echt goed werk verrichten. Blijf zo door gaan!!!

Rebecca: “Al zolang ik me kan herinneren was ik te dik. Als kind was ik continu op dieet, maar echt vermageren is nooit gelukt. Bij de zwangerschap van mijn dochter bleek ik zwangerschapsdiabetes te hebben en een extreem hoge bloeddruk. De internist wees me na de bevalling op mijn gewicht en de risico’s op de ontwikkeling van diabetes type 2. Na de geboorte van mijn zoon twee jaar geleden nam mijn gewicht, mede door stress, enorm toe en bereikte ik de 130 kilo. Ook nu probeerde ik van alles, maar de frustratie leidde tot meer gewichtstoename. Ik merkte dat ik steeds passiever werd, was buiten adem als ik de trap op moest en keek toe als mijn kinderen speelden. Mijn energieniveau was erg laag, wat mij weer aanleiding gaf tot eten.Mijn motivatie om af te vallen was er altijd, evenals de discipline, maar wat na deze diëten? Dan viel ik keihard terug. Het op dieet zijn, vond ik niet eens echt het ergste. Echter het stoppen met een dieet of de afbouw naar ‘normaal’ eten, dat was mijn grootste valkuil. De echte omslag kwam toen de huisarts me wees opde mogelijkheid tot een maagband of gastric bypass. Vanaf die tijd ging bij mij de knop en ook het roer om. Via de dietiste ben ik me in Paleo gaan verdiepen en vanaf dag 1 was ik om. Paleo heeft me geleerd te genieten van echt eten, ik heb veel nieuwe voedingsmiddelen leren kennen en vind het oprecht leuk om in de keuken te staan. Door Paleo ben ik nu ruim 30 kilo kwijt en veel meer energie rijker. Ik kan weer met mijn kinderen spelen, slaap veel beter, heb minder hoofdpijn en ik taal niet naar ongezond eten. Paleo is mijn lifestyle geworden”.

Extra Tips Voor Succes Hoe Verlies Je Buikvet Zonder Sporten

Plan vooruit. Hoe meer controle je hebt over wat je eet, hoe beter de resultaten.
Houd een eetdagboek bij. Schrijf op welke voedingsmiddelen welk effect hebben op jouw lichaam. Bij mij is bv brood een dikmaker.
Zonder sporten zul je misschien minder snel gewicht verliezen dan als je wel zou sporten dus is het belangrijk om geduldig te zijn als je lichaam zich aanpast aan en werkt om calorieën te verbranden door middel van gezond eten.

Wil jij ook verder gaan met, of ben je geïnteresseerd geraakt in, deze manier van afvallen?

Klik dan even hieronder op de link om meer ervaringen te lezen van anderen die jou zijn voor gegaan.

Zij hebben deze manier al ontdekt en de Paleo Revolutie al gekocht, zo kun je lezen wat zij er van vonden en hoe het hen beviel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *