snel vermageren buik

Snel Vermageren Buik, 4 Super Tips !

Snel vermageren buik is wat we willen, alhoewel overgewicht niet noodzakelijkerwijs ongezond hoeft te zijn. Eigenlijk zijn er veel mensen met overgewicht die toch in uitstekende gezondheid verkeren. Dan lijkt snel vermageren buik overbodig.

Veel mensen met een normaal gewicht echter, hebben daarentegen stofwisselingsproblemen die verband houden met obesitas. En moeten toch echt gaan beginnen met snel vermageren van de buik.

Dat is omdat het vet onder de huidoppervlak eigenlijk niet het grootste probleem is, tenminste vanuit het oogpunt van volksgezondheid, het is daarentegen wel een groot cosmetisch probleem.

Snel Vermageren Buik,  Welk Buikvet ?

Bij snel vermageren buik is het vet in de buikhólte, ook wel visceraal vet genoemd, is het vet wat de grootste problemen veroorzaakt.

  • Onderhuids vet: Vet wat we zien, direct onder je buik, dijbenen, billen en heupen.
  • Visceraal vet: Vet dieper in je lichaam, rondom je organen zoals je hart, maag, lever en longen.

Als je (een heleboel) overtollig vet rond je taille hebt, zelfs wanneer je niet al te zwaar bent, zul je stappen moeten nemen om je ervan te ontdoen.

Een buikje is namelijk de aanwijzing dat er behalve op de buik ook rondom de organen te veel vet is opgeslagen.

En juist dit visceraal vet, ofwel orgaanvet, is de meest gevaarlijke soort. Lees meer over visceraal vet in snel afvallen buikvet.

Als je echter aan de slag gaat met snel vermageren buik, dan vermindert ook je visceraal vet. Goed nieuws dus!

Buikvet Meten

Buikvet wordt meestal; geschat door je omtrek van je taille te meten. Dit kan gemakkelijk thuis worden gedaan met een eenvoudig meetlint.
Meer dan 115 cm voor mannen en 99 cm voor vrouwen staat bekend als zwaarlijvigheid.

Er zijn een paar bewezen strategieën die aangetoond hebben dat ze zich meer richten, bij het afvallen, op het gebied rondom buik dan op andere gebieden.

1. Vermijd Suiker

Vloeibare drankjes die suiker bevatten
Klik Op Afbeelding!

Toegevoegde suikers zijn extreem ongezond.

Vermijd ook flessen frisdrank met toegevoegde suikers, deze zijn ook zeer ongezond.
Suiker is half glucose en half fructose en fructose kan alleen verteerd worden door de lever in een bepaalde hoeveelheid.
Als je een heleboel van die geraffineerde suikers eet wordt je lever overspoeld met fructose en is je lever gedwongen alles om te zetten in vet.

Talrijke studies hebben aangetoond dat overtollige suikers, en dan hoogstwaarschijnlijk de hoge hoeveelheden van fructose, tot verhoogde ophoping van vet in de buik kan leiden.

Sommige geloven dat dit het primaire mechanisme is achter de schadelijke effecten van suiker op onze gezondheid.

Het verhoogt het buikvet en vet rond de lever, wat tot insulineresistentie en stofwisselingsproblemen kan leiden.

Vloeibare suiker is in dit verband zelfs nog erger. Vloeibare calorieën lijken door de hersenen niet op dezelfde manier "geregistreerd" te worden als vaste calorieën , zodat wanneer je al die frisdranken drinkt zoals dubbeldrank, cola, sprite enz, je uiteindelijk meer calorieën tot je neemt dan je eigenlijk denkt.(1 , 2)

Maak een beslissing om suiker te minimaliseren in je voedingspatroon en overweeg zelfs het totaal elimineren van suikerhoudende dranken.

Dat omvat dranken gezoet met suiker, vruchtensappen, diverse sportdrankjes, koffie en thee met suiker.

Houd er rekening mee dat dit niet van toepassing is op de hele vrucht, die zijn juist gezond en hebben genoeg vezels die de negatieve effecten van fructose verminderen.

Als je geraffineerde suikers wilt minimaliseren zul je moeten gaan beginnen met etiketten lezen.

Zelfs voedingsmiddelen die op de markt gebracht worden en worden verkocht met het label gezond, bevatten namelijk grote hoeveelheden suiker.

Conclusie: Overmatige suikerconsumptie is mogelijk de primaire boosdoener voor ontstaan van buikvet, en vooral suikerhoudende dranken zoals frisdranken en vruchtensappen.

2. Het Eten Van Meer Proteïne Kan Op Langere Termijn De Beste Manier Zijn Om Snel Te Vermageren Rondom Buik

Als snel vermageren buik je doel is dan is het toevoegen van eiwitten aan je dieet misschien de meest effectieve verandering die je kan maken.

Het is aangetoond dat het hunkeren naar verkeerd voedsel met 60% verminderd, dat het je metabolisme een boost geeft en het je minder zal laten eten per dag. Alleen door het toevoegen van meer eiwitten in je voedingspatroon.  (3 , 4 , 5 , 6)

Dus .. probeer je eiwit inname te verhogen met eieren, vis, zeevruchten, vlees, pluimvee en zuivelproducten. Dit zijn de beste bronnen van eiwitten in voeding.
Ook kun je overwegen om al je voedsel in kokosolie te gaan bakken en koken, sommige studies hebben aangetoond dat iets meer dan twee eetlepels kokosolie per dag het buikvet kan reduceren.
(7 , 8)

Conclusie: Genoeg eiwitten eten kan een productieve manier zijn om gewicht te verliezen. Sommige studies suggereren dat eiwitten specifiek effect hebben op het buikvet. Ook braadvet vervangen door kokosolie lijkt zeer verstandig.

3. Schrap Zoveel Mogelijk Koolhydraten UIT Je Voedingspatroon

Koolhydraten verminderen is een zeer effectieve manier om te vermageren.

Dit wordt gesteund door diverse studies... wanneer mensen koolhydraten laten staan, gaat hun trek weg en verliezen ze gewicht.  (9)

Er is nu aangetoond dat voedingspatronen laag in koolhydraten leiden tot 2-3 keer meer gewichtsverlies dan voedingspatronen laag in vet. (10 , 11 , 12)

Dit is zelfs zo wanneer de laag in koolhydraten groep zoveel mogen eten als ze willen, terwijl de laag in vet groepen hongerig en gebonden zijn aan een bepaalde hoeveelheid calorieën.
Lage in koolhydraten voedingspatronen leiden tot snelle vermindering in vocht, wat bijna een direct resultaat geeft.. en een groot verschil aantoont binnen een paar dagen op de weegschaal.
Vermijden van geraffineerde koolhydraten zoals wit brood en pasta's zou al efficiënt moeten zijn, zeker wanneer je je eiwitten hoog houd.

Maar... wanneer je snel buikvet wilt verliezen dan kun je overwegen om je koolhydraten inname te beperken tot 50 gram per dag. Dit zal je lichaam in ketose brengen, je trek stillen en je lichaam aanzetten tot het verbranden van enkel vet voor energie.

Conclusie: Er is aangetoond dat voedingspatronen laag in koolhydraten specifiek effectief zijn bij verminderen van buikvet en vet rond de organen en lever.

4. Snel Vermageren Buik; Ga Aan De Groene Smoothies

twee plastic flesjes met groene smoothies
Klik Op Afbeelding!

Groene smoothies barsten van de gezonde voedingstoffen. Er zitten namelijk geen toegevoegde suikers in!

Een groene smoothie is juist gezond vanwege zijn vitaminen, mineralen, en anti-oxidanten. Hierdoor zal je lichaam minder om eten vragen, wat er weer voor zorgt dat je geen vreetbuien meer zult hebben.
Ook helpen deze gezonde voedingstoffen je weerstand te verbeteren en ben je zo minder vatbaar voor virussen en andere ziekten.
Groene smoothies hebben ook een positief effect op je energiegehalte, zo ben je beter in staat om fysieke inspanningen langer vol te houden.
Er wordt ons altijd geadviseerd om minimaal 200 gram aan groenten en fruit per dag te eten. Dit is voor velen een enorme opgaaf.
Doch met het drinken van groene smoothies haal je dit quotum gemakkelijk, wordt je stoelgang gecontroleerder en verbetert je spijsvertering.
Wat allemaal ten goede komt aan snel vermageren buikvet.

Conclusie: Groene smoothies schijnen een fantastische werking te hebben op het lichaam in het geheel. De ideale mix van mineralen, anti-oxidanten en vitaminen maken het lichaam sterker een verbeteren je weerstand. Wat ook weer van invloed is op het snel vermageren van buikvet.

We raden je dan ook aan om écht te beginnen met het drinken van groene smoothies.

Oscar heeft een puik receptenboek geschreven met allemaal smoothie recepten en waanzinnige foto's erbij.

Deze smoothies zijn er speciaal op gericht dat jij aan snel vermageren buik kunt gaan doen.

Afvallen met deze smoothies is een koud kunstje, zeker wanneer je de maaltijden gaat vervangen door een groene smoothie uit dit boek.

Wij hebben deze destijds ook gekocht en deze eenmalige aanschaf was ons alles waard, aangezien we er nog steeds lekkere smoothies uit maken!

Gewoon fijn om zo'n boek op de keukenplank te hebben staan en er naar te pakken wanneer je wilt.

Afvallen doe je met groene smoothies 1000%, onze ervaring heeft dat wel geleerd, na 30 dagen sapvasten.

Maar ook als je één of twee maaltijden per dag vervangt door een juiste smoothie kun je behoorlijk wat vocht en gewicht kwijt raken!

Klik eens onder op de link om te kijken of dit receptenboek ook wat voor jou zou kunnen betekenen.

Persoonlijk hebben wij hem zelf aangeschaft met korting als we ons niet vergissen, er zaten wat extraatjes bij ook.

Maakt het net allemaal wat leuker. Ook prettig dat er wat ervaringen bijstaan, van mensen die deze Smoohtiebijbel, zoals hij genoemd wordt, al eerder hebben aangeschaft.

Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *