afvallen zonder sporten

Afvallen Zonder Sporten, Groene Thee Kopen?

Afvallen zonder sporten? Gewicht verliezen? Groene thee supplementen zouden wel eens het antwoord kunnen zijn op afvallen zonder sporten! Groene thee is zowat het gezondste drankje op de planeet.
Het zit vol met antioxidanten en diverse stoffen die gunstig zijn voor de gezondheid. En past dus wel bij afvallen zonder sporten.

Vele studies hebben aangetoond dat groene thee de vetverbranding kan verhogen en helpt bij afvallen zonder sporten.
Laat me uitleggen hoe dat werkt ...

afvallen zonder sporten

Klik Op Afbeelding! >>>

Afvallen Zonder Sporten?

Juist! Met Groene Thee Supplementen!

afvallen zonder sporten

Groene thee is meer dan geparfumeerd water..Klik Op Afbeelding! >>>

Groene thee is meer dan alleen warm, geparfumeerd water.

De bioactieve stoffen in de theebladeren lossen op in het water en komen in het uiteindelijke drankje.

Wanneer je een kopje kwaliteit thee drinkt, verkrijg je eigenlijk een grote hoeveelheid van de heilzame stoffen met krachtige biologische effecten binnen ( 1 ).

De meest bekende van deze stoffen is cafeïne. Een kopje groene thee bevat minder cafeïne (24-40 mg) dan een kopje koffie (100-200 mg), maar genoeg om een gering effect te verkrijgen.

Cafeïne is een bekend stimulerend middel waarvan in talloze studies is aangetoond dat het helpt bij vetverbranding en verbetering geeft bij sportprestaties. (23 ).

Maar waar groene thee echt in uitblinkt is in zijn enorme waaier van antioxidanten ... ook wel catechinen genoemd.( 4 ).
De belangrijkste daarvan is EGCG ( Epigallocatechinegallaat ), een stof die het metabolisme kan stimuleren.

Houd in gedachten dat deze voordelen kunnen worden verkregen, zowel uit het drinken van groene thee als een drank, evenals het nemen van groene thee supplement. De meeste studies gebruikte supplementen.

Conclusie: Groene thee bevat bioactieve stoffen zoals cafeïne en EGCG, die krachtige effecten op de stofwisseling kan hebben.

 

Groene Thee Supplementen Mobiliseren Vet

Om vet te verbranden, moet het eerst worden afgebroken in de vetcel om daarna in de bloedbaan te kunnen worden opgenomen.

De actieve verbindingen in groene thee kunnen helpen bij dit proces door het stimuleren van sommige vetverbrandings hormonen. En helpen dus bij afvallen zonder sporten 🙂

De belangrijkste antioxidant in thee is EGCG, wat kan helpen een enzym af te remmen dat het hormoon noradrenaline afbreekt ( 5 ).

Wanneer dit enzym wordt geremd, wordt de hoeveelheid norepinefrine verhoogt ( 6 ).

Dit hormoon wordt gebruikt door het zenuwstelsel als een signaal aan de vetcellen, en " vertellen " ze dat ze vet moeten afbreken. Daarom zal meer norepinephrine leiden tot een sterker signaal aan de vetcellen en wordt vet afgebroken.

Cafeïne en EGCG (beiden gevonden in groene thee) hebben eigenlijk een interactief effect.

Het eindresultaat is:

Dat de vetcel meer vet afbreekt
Welke vrijkomt in de bloedbaan
En beschikbaar voor gebruik is als energie door cellen die het nodig hebben, zoals spiercellen

Conclusie: De stoffen in groene thee verhogen niveaus van hormonen die vetcellen vertellen vet af te breken. Dit zorgt ervoor dat vet vrij komt in de bloedbaan en maakt deze beschikbaar als energie.

 

Groene Thee Supplementen Verhogen Vetverbranding

Thee is geschikt voor elk moment van de dag.

Overal ter wereld wordt thee gedronken. Klik Op Afbeelding! >>>

Als je kijkt naar het etiket van bijna elke commerciële gewichtsverlies en vetverbranding supplementen, is de kans groot dat je er een soort van groene thee in kunt vinden als ingrediënt.

Dit komt omdat met groene thee herhaaldelijk is aangetoond dat de vetverbranding verhoogt wordt, inderdaad vooral tijdens trainingen.

 

Er is een studie die suggereert dat groene thee de vetverbrandings effecten van lichaamsbeweging stimuleert . In deze studie, waarin mannen die het groene thee-extract namen en gingen trainen, verbrandde 17% meer vet dan mannen die niet het supplement kregen. (7)

Er zijn verschillende studies die het hiermee eens zijn. Op selectieve wijze kan groene thee vet verbranden, wat op lange termijn kan leiden tot vermindering van lichaamsvet. ( 89 ).

Conclusie: Een aantal studies tonen aan dat groene thee-extract de vetverbranding kan stimuleren. Het effect ervan is nog sterker terug te zien wanneer men sport.

Maar de vetverbranding wordt dus ook verhoogd wanneer men niet sport, het effect is echter sterker wanneer men dat wél doet.

 

Groene Thee Verhoogt Stofwisseling, Je Verbrand Meer Calorieën

Het menselijk lichaam is voortdurend bezig met het verbranden van calorieën. Je leert jezelf bv een heel ander gezond voedingspatroon aan.

Zelfs tijdens het slapen of zitten, voeren onze cellen miljarden functies uit die energie nodig hebben.

Verschillende studies suggereren dat groene thee ervoor kan zorgen dat we meer calorieën verbranden, zelfs tijdens rust.

In de meeste studies komt dit neer op een stijging van ongeveer 3-4% , hoewel sommige studies een toename tonen van 8% ( 1011 , 12 ).

Hoewel de meeste studies van zeer korte duur zijn (1-3 dagen), is er ook enig bewijs dat het effect van een verhoogd metabolisme op langere termijn blijft voortduren ( 1314 ).

Houd er echter rekening mee dat niet alle studies aantonen dat groene thee de stofwisseling verhoogt. Het effect kan afhangen van het individu ( 15 ).

Conclusie: Verschillende studies tonen aan dat groene thee kan helpen de stofwisseling te stimuleren en mensen kan helpen ongeveer 3-4% meer calorieën per dag te laten verbranden.

 

Zorgen Groene Thee Supplementen Voor Minder Calorie Inname?

Stukje taart makkelijker laten staan door groene thee supplementen.

Vermindert de hoeveelheid vet die we innemen door groene thee? Klik Op Afbeelding! >>>

Een manier waarop groene thee je kan helpen met gewichtsverlies, is door het verminderen van de eetlust.

Dit zou ons automatisch minder calorieën laten eten, zonder enige inspanning.

Verschillende studies hebben gekeken naar de effecten van groene thee op de eetlust, maar de meeste vertoonden tegenstrijdige resultaten ( 16 ).

Er zijn ook dierstudies die suggereren dat groene thee de hoeveelheid vet vermindert die we innemen via voedingsmiddelen , maar dit is niet bevestigd bij mensen.

Over het algemeen lijkt het erop dat de effecten van groene thee voornamelijk zijn dat het ons meer vet laat verbranden, en lijkt het er niet op dat het een merkbaar effect heeft op hóeveel we uiteindelijk gehele dag door eten.

Conclusie: Er is momenteel geen bewijs dat groene thee er voor zorgt dat mensen minder calorieën eten. Sommige studies bij dieren suggereren dat het de opname van vetten uit de voeding verlaagd, maar dit is niet bevestigd bij mensen.

 

Groene Thee Supplementen Helpen Bij Afvallen Buikvet

De effecten van groene thee zijn relatief bescheiden als het gaat om de werkelijke kilo's die je verliest.

Hoewel er talrijke studies zijn die aantonen dat mensen in feite afvallen , zijn er ook enkele studies die totaal geen effect aangeven.

Maar ... het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle vet hetzelfde is:

  • We hebben onderhuids vet wat zich vlak onder de huid bevind
  • Maar we hebben ook visceraal vet , het buikvet rond de organen
Visceraal vet is schadelijker dan onderhuids vet.

Visceraal vet rondom organen meest schadelijk! Klik Op Afbeelding! >>>

Het is deze diepe visceraal vet die schadelijk is. Het veroorzaakt ontsteking en insulineresistentie, die beide nauw verband houden met allerlei ernstige ziekten, met inbegrip van type 2 diabetes en hartziekte. Meer lezen over snel afvallen buikvet?

Uit verschillende studies over groene thee komt naar voren dat, hoewel de effecten op het gewichtsverlies bescheiden zijn, er een significant percentage van het vet dat verloren is het schadelijke visceraal vet is1718 , 19 ).

 

Conclusie: Dit zou zich moeten vertalen naar een verminderd risico van vele dodelijke ziekten over de gehele linie ... wat kan leiden tot een langer en gezonder leven.

 

Hoe Snel Afvallen Zonder Sporten? Groene Thee Supplementen Kopen?

Hoewel groene thee de stofwisseling en vetverbranding licht kan verhogen, zijn de effecten bescheiden als het gaat om werkelijk gewichtsverlies op de weegschaal.

Echter, elk beetje is een beetje ( zeker als het gaat om verlies van visceraal vet!) en het kan zelfs beter werken wanneer het wordt gecombineerd met andere effectieve gewichtsverlies strategieën

Zoals bijvoorbeeld in combinatie met de methodes die wordt gebruikt in:

 

 

Natuurlijk ... laten we niet vergeten dat groene thee veel verder gaat dan alleen het lichaamsgewicht. Het is ook zeer gezond om vele andere redenen.

 

Waar Koop Ik Groene Thee Supplementen?

Ik kan me voorstellen dat je geen zin hebt om sloten met groene thee te blijven drinken elke dag, gedurende hele dag door.

Dan is een groene thee supplement ideaal. Vitamine Store is dan een uitstekend alternatief om je groene thee supplementen bij te kopen, bestellen gaat snel, probleemloos, en je hebt het de volgende dag al in huis.

Groene Thee Supplementen van Solgar Vitamins staan bijvoorbeeld heel goed aangeschreven!

 

Groene thee supplementen koop je makkelijk en snel bij Vitaminestore.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *