vetverbranding buik

Vetverbranding Buik, Verlies Razendsnel Kilo’s

Vetverbranding buik, om een platte buik te krijgen hoef je geen honderden euro’s uit te geven. Je hoeft alleen maar een paar dingen over het menselijk lichaam te begrijpen!

Vetverbranding buik, hoe stimuleer je dat? Hoe verhoog je nu écht die vetverbranding buik?

vetverbranding buik
Klik Op Afbeelding! >>>

Vetverbranding Buik, Hoe?

Dat is de hamvraag, en veel bedrijven willen graag veel geld verdienen in plaats van dat zij het antwoord geven.
Veel televisie advertenties adverteren met zogenaamd “moderne” apparaten die ‘zogenaamd” je spieren stimuleren. Zelfs een buikspierenriem komt voorbij die beweerd dat je 700 sit-ups laat doen in tien minuten! Hoe verleidelijk, en hoe onjuist!

Verscheidene mensen beweren in deze advertenties dat ze veel centimeters rond de taille zijn kwijt geraakt door het gebruik van deze producten. Veel centimeters.

Mannen met een sixpack prijzen het apparaat aan. Dit voedt de desillusie aan de kijkers over hoe vetverbranding buik in zijn werk gaat. Mogelijk zullen deze apparaten enkel je buikspieren versterken, echter meer dan dat zullen ze niet doen.

Waarom is dit? Als een te zware vrouw honderden crunches per dag zou doen, zou ze sterkere buikspieren ontwikkelen, maar ze zal nog steeds veel vet hebben en ze zal zeker niet dunner worden.

Ongeveer de helft van haar lichaamsvet zit direct onder de huid. Weet je waar de het grootste gedeelte van de rest zit? In de spieren en rond de organen, ofwel het visceraal vet.

Het doen van crunches zal je niet ontdoen van dit vet. En ook de vibrerende gordel om je buik uit de tv advertenties niet.

Vetverbranding Buik, Beste Manieren !

vetverbranding buik
Klik op afbeelding>>>

Vetverbranding buik, wat is de beste manier nu écht?
De beste manier om vetverbranding buik te stimuleren en om af te vallen rond je taille?

Dat is koolhydraten zoveel mogelijk weg te laten uit je dieet én om veel aan cardiovasculaire oefeningen te doen.

Enkele goede voorbeelden hiervan zijn:

Wandelen
Zwemmen
Aerobics
Fietsen

… én high-activiteit sporten zoals trainen volgens het Droog Trainen Protocol, tennis en basketbal .

Alles wat je hartslag naar zijn training zone brengt en het daar ten minste twintig minuten houdt zorgt ervoor dat je hart optimaal functioneert en je dus vet laat verbranden.

Je zal onderhuids vet verliezen, je huid zal strakker worden. Als het vet in je spieren afneemt, zal je huid strakker en minder slap worden.

Je leert dit waanzinnig goed in het programma van Henry en Rinus, allez, die kunnen er wat van amai.. 😉

Vetverbranding Buik Methodes

vetverbranding buik
Klik op afbeelding>>>

Wandelen

Voor vetverbranding buik is wandelen een hele goede. Het zet alle buikspieren aan het werk. Zorg ervoor dat je armen zwaaien en je je buikspieren aanspant tijdens het wandelen. Houd een vlot tempo aan.

Zodra je lichaam gewend is aan een dagelijkse wandeling, dan vind je het al snel vervelend dat je een dag niet gaat. Loop ten minste 30 minuten per keer om het aerobe effect te krijgen en zorg ervoor dat je veel water drinkt.

Gewicht training, ofwel ga aan het droog trainen protocol

Gewicht training helpt niet alleen je stofwisseling te verhogen, het versterkt ook je botten. Vrouwen die werken volgens het Droog Trainen protocol hebben veel minder kans op het ontwikkelen van osteoporose op latere leeftijd dan degene die dit niet doen.

Het ontwikkelen van spieren doet ook wonderen voor je energieniveau en gevoel van eigenwaarde.

In tegenstelling tot een populaire mythe zal het trainen volgens het droog trainen protocol je niet laten bulken van de spieren en je geen lichaam geven als die van een bodybuilder!

Het zal je juist een meer vrouwelijke en symmetrische vorm geven.

Yoga

Yoga is effectief bij het versterken van het lichaam, met name de buikspieren en de rug. Het verbetert je houding enorm en creëert een slanker uiterlijk. Pilates en oefeningen op de mat zijn ook goede alternatieven.

Het belangrijkste is een activiteit te vinden die je leuk vind! Dit zal je kansen optimaliseren om het vol te houden.

Vetverbranding Buik, De Mindset

Het belangrijkste wat je hoeft te doen is om jezelf mentaal te programmeren. Maak bijvoorbeeld geen gebruik van een weegschaal om je proces bij te houden.

Als je wilt werken volgens het Droog Trainen Protocol zal je wellicht een paar ons aankomen, terwijl de centimeters rond je taille er juist vanaf vliegen!

Gebruik in plaats daarvan de spijkerbroek die je weer aan wilt kunnen, of een paar die je nu draagt.

Veranderingen zal je om de paar weken zien, en daarop moet je vertrouwen.

Vetverbranding Buik, De Genen

We haten het om te zeggen. We hebben allemaal mensen gezien met “de goede genen” en hebben ons afgevraagd of ze wel beseffen hoe ze boffen. Waarschijnlijk niet, maar dat is ok. Beschouw het als een karakter opbouw ervaring.

Als je je voorouders de schuld gaat geven voor het vet rond je buik, voel je dan niet hulpeloos. Je zult gewoon wat harder moeten werken dan anderen.

Je kunt nog steeds een platte buik en slanker silhouet verkrijgen met cardio, gewicht training en een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

Dit is echt geen nieuwe benadering, maar werkt écht.

We zeggen niet dat het makkelijk is, maar het is echt vrij eenvoudig. In een tijd waarin mensen niet eens naar buiten gaan om een biefstuk te grillen op de BBQ is het verleidelijk om honderden euro’s te besteden aan apparaten die men op tv ziet.

Echter de menselijke anatomie is in de geschiedenis niet veel veranderd. Besteed liever je tijd aan bewegen en leren gezond te koken om zo gezónd mogelijk bezig te blijven met de vetverbranding rondom je buik.

Wil jij ook geen stomme apparaten aanschaffen en ben je werkelijk serieus om dat vet aan te pakken?

We raden je aan om eens een kijkje te nemen bij Henry en Rinus. Klik hieronder op de link om meer ervaringen te lezen van andere die jou zijn voor gegaan en volgens dit protocol zijn gaan trainen.

Zijn zij daadwerkelijk afgevallen? Zijn zij daadwerkelijk vet gaan verbranden? Zijn zij vet rond hun taille kwijt geraakt en kunnen ze dat meten in centimeters?

Misschien een eenmalige aanschaf? Ja waarschijnlijk wel.

Toch vinden we dan juist een eenmalige aanschaf een waanzinnige manier kan zijn om te investeren in een levenslange gezondheid en een slank lichaam, dat dan ook daadwerkelijk slank blijft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *