visualisatie gebruiken om af te vallen

Visualisatie Gebruiken Om Af Te Vallen

Visualisatie gebruiken om af te vallen? Bestaat deze methode écht om te vermageren? Jawel, dit bestaat écht 😉

Een alternatieve methode, doch vaak toch met goed succes.

Visualisatie gebruiken om af te vallen is een geweldig hulpmiddel voor het verliezen van gewicht. Door jouw lichaam te visualiseren van jouw dromen, zoals je het wilt hebben, wek je daarmee je onderbewustzijn om het jouw lichaam zo te vormen zoals je mentale beeld ervan is.

Dit betekent niet dat visualisatie de volledige vorm van je lichaam zal veranderen. Het betekent dat wanneer je visualiseert conform de wetten van visualisatie, dat je een manier vindt waarop je gewichtsverlies in gang zet.

visualisatie gebruiken om af te vallen
De man die het gedaan heeft…visualisatie gebruiken om af te vallen. Lees hier zijn verhaal. Klik Op Afbeelding! >>>

Visualisatie Gebruiken Om Af Te Vallen

Het is een bekend feit dat gedachten en emoties invloed hebben op het lichaam, slechter of beter, afhankelijk van je overheersende gedachten en emoties.

Negatief denken, stress, angst en opwinding zorgen voor woede en pijn in je lichaam. Onder deze omstandigheden ontstaan er toxines (afvalstoffen) in je bloed, die nadelige gevolgen hebben op je gewicht (lees: je wordt zwaarder).

Positief denken, geluk, liefde en vertrouwen genezen je lichaam, versterken en geven je lichaam energie.

Je kunt de verbinding tussen je geest en lichaam in jouw voordeel gebruiken bij visualisatie gebruiken om af te vallen. Het onderbewustzijn accepteert, en behandelt zowel de reële omstandigheden als de mentaal ingebeelde voorwaarden als echt.

Dit betekent dat als je jezelf slank visualiseert, je onderbewustzijn dit als iets accepteert dat al écht zo is.  En je lichaam zal ernaar gaan handelen, om maar te voldoen aan je mentale beeld.

Visualisatie gebruiken om af te vallen kan aangeduid worden als een “metaal dieet”. 

Je kan dit proces perfectioneren met een online hypnose programma. Nooit van gehoord? Klik hier voor meer informatie over wat dat precies inhoudt!

Tips Voor Visualisatie Gebruiken Om Af Te Vallen:

visualisatie gebruiken om af te vallen
Klik Op Afbeelding! >>>
Ga twee of drie keer per dag een paar minuten op een rustige plek zitten. Visualiseer je lichaam zoals je graag wilt dat het is. Eigenlijk dénk je dus in plaatjes, in beelden. Misschien heb je nog een foto van jezelf van toen je slanker was? Dan kun je eerst daarop kijken en heb je zo het mentale beeld van jezelf zoals je wilt dat je lichaam eruit ziet. Laat je twijfels, zorgen even voor wat het is en concentreer je op je mentale beelden met je ogen gesloten.
Zie jezelf slank en mooi, met je ideale gewicht. Vergeten hoe je er nu uit ziet. Je bent bezig met het creëren van een nieuwe werkelijkheid. Zie jezelf op het strand of in het zwembad terwijl je je nieuwe bikini draagt. Zie hoe mooi je eruit ziet. Stel jezelf voor dat je die strakke kleding draagt die je altijd al wilde dragen. Voel hoe het voelt om slanker te zijn.
Visualiseer (beeld je dus in, met plaatjes en beelden) én gevoelens) dat je vrienden en familie je complimenteren over hoe mooi je lichaam eruit ziet en hoe slank je nu wel niet bent. Bekijk de hele scène alsof het zó écht is en dat het nú gebeurt, niet in de toekomst, maar in het heden. Voel de gevoelens, emoties en blijdschap die je dan ervaart.
Je kunt in je gedachten een andere scene inbeelden, alles wat je maar wilt. Je kunt jezelf zien dansen, trainen, met vrienden, met je man, vrouw, op het werk of wat dan ook. Het is jouw leven! Zie jezelf in beweging en in actie. Hoor hoe de mensen je complimenteren over je uiterlijk en je slanke lijn. Zie en voel hun bewonderende blikken. Kortom, maak het mentale beeld zo echt mogelijk.
Construeer in je geest beelden waarvan je emoties echt los gaan. Maak de beelden zo levendig en kleurrijk mogelijk. Maak de beelden in je geest interessant, en zie jezelf in elke scène slank en vrolijk. Precies op de manier waarop je eruit zal zien als je al het gewicht kwijt bent dat je wilt.
Bij visualisatie gebruiken om af te vallen is het belangrijk dat je nooit visualiseert dat je walgt van eten of een afkeer van welke vorm van voedsel dan ook hebt. Door het visualiseren van je droom lichaam zal je onderbewustzijn je de juiste voeding laten eten, en in de juiste hoeveelheden.
Tijdens het visualiseren en na het beëindigen van je eerste visualisatie sessie zeg dan niet tegen jezelf: 'Nou wat een onzin allemaal, hiermee ga ik niet afvallen'. Als je dat zegt wordt al je werk weer teniet gedaan. Wanneer je gedachten van ongeloof door je koppie heen stromen, luister er dan niet naar! Laat alleen de beelden aan je ideale lichaam door je geest heen gaan. Zoals in alles in het leven, doorzettingsvermogen is belangrijk.

Wil jij bij alle bovenstaande dingen begeleid worden? Denk je dat jij dit niet alleen kan?

Dan is het hypnose programma van Yvonne waarschijnlijk zeer geschikt voor jou.

Haar hypnose programma en zelfs haar virtuele maagband kan jou daadwerkelijk helpen alle gedachten en overtuigingen, die jij onbewust hebt opgeslagen, te helpen transformeren in een gezond en slank lichaam, met daarbij de juiste gedachten.

De gedachten die een gezonden slank persoon al heeft!

Visualisatie kan je helpen gewicht te verliezen op de meest natuurlijke manier:

Het kan je ernaar laten verlangen minder te eten
Je lichaam kan worden aangeleerd om genoegen te hebben aan minder eten
Visualisatie gebruiken om af te vallen kan zomaar het eetpatroon wat bij jou past naar je toe laten komen
Het kan leiden naar je wens om meer te gaan bewegen

Manier Van Denken Heeft Invloed Op Je Lichaam

De manier van denken heeft invloed op je lichaam. Visualisatie gebruiken om af te vallen…denk erover na wat je wilt bereiken, niet wat je wilt vermijden.

Denk na over hoe je eruit wílt zien, niet over hoe je er nú uit ziet.

Vergeet de faal pogingen om gewicht te verliezen, die je al eerder hebt ervaren. Vergeet negatieve gedachten en ongeloof.

Ga door met visualiseren, je wordt er steeds beter in, en je zult merken dat het léuk is!

Je wordt er vrolijk van en gaat je steeds beter voelen.

Het is heel belangrijk dat je gelooft in wat je visualiseert.

Blijf je ideale figuur projecteren op je innerlijke schermpje van je geest en je ongeloof en weerstand zal gaan vervagen, echt waar!

En daar komt hypnose als hulpmiddel om de hoek kijken.

Want een beetje hulp met ons onbewuste helpen veranderen, kan geen kwaad.

Hypnose is daar een prachtig middel in en Yvonne Thuijs heeft zich daarin gespecialiseerd. Zij is zelf afgevallen met behulp van hypnose en heeft haar programma dusdanig geperfectioneerd dat wij als klanten daar óók van profiteren.

Ook wij zelf zijn bekend met hypnose en weten inmiddels uit eigen ervaring welke ongelooflijke veranderingen je hiermee kunt aanbrengen in het onderbewustzijn.

Wij zijn inmiddels van verkeerd alcohol gebruik af, we zijn hiermee inmiddels al anders over geld gaan denken.

Nu rest ons nog het volledige hypnose programma van Yvonne te gaan uit proberen. Daar zullen we dan ook absoluut meer over gaan schrijven op deze website.

Vind je dit wel een leuk onderwerp? Klik anders even op de link hieronder om te bekijken wat zo’n een hypnose programma dan precies inhoud. 

Hypnose is namelijk niet eng, en laat jou geen gekke dingen doen. Nee, het kan jouw onderbewustzijn juist helpen oude overtuigingen los te laten!

Het kan jou helpen om:

  • Weer gelukkiger te worden met jouw lichaam
  • Jouw gedachten te hervormen
  • Jouw mindset te laten veranderen naar die van een slank persoon
  • Jouw brein te laten herprogrammeren
  • Jouw vertrouwen in jouw lijf te herstellen
  • Jouw overtuigingen los te laten
  •  Jouw stress aan te pakken

En dat allemaal met online modules, die je zelf thuis volgt, wanneer jij dat wilt.

Lekker ’s avonds op bed en gaan luisteren, koptelefoon op en gaan met die banaan.

Makkelijker kan het gewoon niet.

Wij gaan dit gehele programma zelf ook volgen. Wij staan inmiddels op een punt dat we het ons niet meer lukt suikervrij te eten en willen graag wat anders proberen, iets wat ons makkelijker valt dan een dieet volgen.

We zullen dan ook, net als jij wellicht, alle modules gaan toepassen, simpelweg door onze koptelefoon op te zetten wanneer we ’s avonds gaan slapen.

Zo zal ook dit keer hypnose ons helpen om ons onderbewustzijn te helpen denken dat wij slank en gezond van nature zijn, dat het niet nodig meer is om het vet met ons mee te dragen.

Ja, we hebben weer vertrouwen. We houden je op de hoogte van ons proces. 

Klik hieronder op de link om een kijkje te nemen wat het hypnose programma inhoud, wat het voor jou kan betekenen en wat het voor andere mensen heeft betekend.

Heb jij ervaringen met visualisatie gebruiken om af te vallen? Deel het hieronder met ons, vinden we leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *