kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Kan Je Met 1 Groene Smoothie Per Dag Afvallen?

Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Als we nou per dag één groene smoothie zouden gaan drinken, gaan we dan afvallen?

Groene smoothies verschillen met de traditionele smoothies, in de zin dat ze meestal een aantal soorten groenten bevatten, naast vruchten, yoghurt, melk, en andere typische smoothie ingrediënten.

Het drinken van één voedzame groene smoothie per dag is absoluut geen slecht idee als je doel is om af te vallen en je gezondheid wilt verbeteren. Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Ja natuurlijk.

Zeker als je smoothies overneemt uit een goed en betrouwbaar smoothie receptenboek zoals bv de Smoothie Afslankbijbel, die is gewoon heel erg goed. Destijds met korting aangeschaft en gebruik hem tot op de dag van vandaag nog steeds om inspiratie uit te halen.

Uiteraard moet je nog steeds naar al je andere voeding, die je binnen krijgt, kijken om gegarandeerd positieve resultaten te verkrijgen.

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Kan Je Met 1 Groene Smoothie Per Dag Afvallen? Voordelen

Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Nou, als je groene smoothie veel groenten en fruit bevat kan het je sowieso helpen om overgewicht te voorkomen 🙂

Vers en bevroren fruit en groenten hebben zeker de potentie om je risico op een hartaanval, nierstenen, beroertes, kanker en diabetes te verlagen.

Terwijl een gewone smoothie niet echt een adequate maaltijd vervanger is, is daarentegen het toevoegen van groenten aan het drankje een zeer goede manier om extra hoeveelheid voedingsvezels binnen te krijgen. Daarbij zal het je helpen voor langere tijd vol te laten zitten. 

Gewichtsverlies Met Groene Smoothies

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Hoewel groene smoothies veel voordelen hebben ten op zichte van je gezondheid kan geen enkel eten jou gewicht “laten verliezen”.

Slank worden en slank blijven; het gaat er om hoe consequent je bent met wat je eet en hoeveel je eet.

Bepaald voedsel echter laat je langer vol zitten, zoals bv een groene smoothie uit dit boek, wat je vaak nog met korting kunt aanschaffen.

Daardoor eet je gedurende de dag minder dan je normaal zou doen en ga je automatisch meer vet verbranden. En dus gewicht verliezen.

Dat is bv net als bij het Paleo dieet, daar worden echt geen calorieën geteld en toch val je daarmee uitstekend af. Dat komt doordat, net als bij groene smoothies, je langer vol zit van wat je tot je neemt. De drang naar suikers nemen hierdoor ook af.

Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Het antwoord is dus ja 😉

En eet je dan ook nog eens suikervrij, nou dan gaat het alleen maar rapper en rapper. Je zit namelijk VOL!

Groene Smoothie Recept

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Het kan enige tijd duren eer je gewend bent aan de smaak van een groene smoothie, al moet ik zelf zeggen dat het bij mij reuze mee viel hoor. Ik was binnen no time gewend aan groene smoothies.

Je zou wat ervaringen kunnen lezen van anderen, hoe zij hebben leren smoothies drinken vanuit de Smoothie Afslankbijbel.

Het is gewoon de moeite waard om te beginnen met een smoothie waarvan je weet dat die gegarandeerd lekker is.

Probeer bv eens dit recept:

1 banaan
handje spinazie
kopje amandelmelk
eventueel wat ijsblokjes

Gooi alles door de blender en voila, hupsakee klaar.

Kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen? Yep dat kan, let wel op dat je met de makkelijkste smoothies begint, zoals bv bovenstaand recept.

Overwegingen…

kan je met 1 groene smoothie per dag afvallen

Klik Op Afbeelding! >>>

Voor je begint om groene smoothies te gebruiken als een middel om af te vallen is het raadzaam om eens wat te lezen over groene smoothies en een degelijk beproefd receptenboek voor groene smoothies aan te schaffen.

Ik houd het vaak op de recepten uit het boek van Oscar Helm, dat is een heel gaaf boek vol met super lekkere recepten die goed te maken zijn. Mjomjom 😉

Gewoon zo’n fijn boek om in de keuken te hebben staan, ik grijp er toch regelmatig naar, en houd er rekening bij met het boodschappen doen.

Heb de Smoothie Afslankbijbel destijds met korting gekocht, was een goede aanschaf, ik gebruik het immers nog steeds!

Klik hieronder aan het bericht even op de link om te kijken of Oscar zijn geheime receptenboek nog steeds met korting aan bied.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *