vet verbranden op je heupen en buik

Vet Verbranden Op Je Heupen En Buik In Twee Weken

Vet verbranden op je heupen en buik in twee weken? Je hebt net het hele seizoen je buik ingehouden en wilt weer fatsoenlijk in een bikini kunnen lopen. Of je wilt perse dat ene jurkje aan naar de reünie.

Je kunt met een plan de campagne al binnen twee weken resultaten zien, maar hoeveel? Dat is afhankelijk van hoeveel je weegt en je doorzettingsvermogen.

Vet verbranden op je heupen en buik in twee weken…je kunt niet plaatselijk gewicht gaan verliezen, maar je kan wel beginnen met vet verbranden op je heupen en buik in twee weken door middel van een voedingspatroon dat zich richt op hele voedingsmiddelen.

vet verbranden op je heupen en buik
Klik Op Afbeelding! >>>

Vet Verbranden Op Je Heupen En Buik In Twee Weken: Visceraal en Onderhuids Vet

vet verbranden op je heupen en buik
Klik Op Afbeelding! >>>

Je wilt in de eerste plaats vet verbranden op je heupen en buik. Maar je weet gewoon niet welke plek je lichaam als eerste plek kiest om vet te verbranden.

Vet wordt opgeslagen in vetcellen, door je hele lichaam heen.

Sommige mensen hebben meer vetcellen in de zogenaamde “probleemgebieden”, wat betekent dat deze gebieden molliger zijn dan andere.

Wanneer je vet gaat verbranden middels de betrouwbare succesvolle manier met de Afslankbijbel dan mobiliseert je lichaam het opgeslagen vet en zet het om in bruikbare energie.

Je wilt vet verbranden op je heupen en buik en het liefste binnen twee weken…helaas kun je er niet voor zorgen dat je lichaam juist op die plekken als eerste vet gaat verbranden.

Je lichaam verliest vet in een bepaald patroon, en die is genetisch bepaald.

Vrouwen hebben de neiging om extra vet op de heupen op te slaan aangezien dit ondersteunend is voor de baby tijdens de zwangerschap.

Heupvet dat subcutaan is, het vet dat net onder de huid ligt, is algemeen bekend als een hardnekkig vet om te verliezen.

Het buikvet, ofwel onze vetrolletjes daar, wat we kunnen vastpakken, is ook onderhuids vet en ook lastig te verbranden.

Indien je taille als vrouw echter groter is dan 90 cm, of 101 cm als man, dan heb je een overvloed aan visceraal vet.

Dit vet is bijzonder verraderlijk omdat het rondom organen zweeft en risico’s met zich meebrengt, zoals hart-en vaatziekten.

Aangezien visceraal vet metabolisch actief is, is het tegelijkertijd ook gevoeliger voor sporten/bewegen.

Wanneer je voor het eerst wilt beginnen met vet verbranden op je heupen en buik door middel van een gezond voedingspatroon en lichaamsbeweging kun je erop vertrouwen dat je eerder visceraal vet gaat verbranden dan dat je het onderhuidse vet kwijt gaat raken.

Wat dus super is wanneer je erover nadenkt!

Waarom Geen Crash Dieet Alsjeblieft

vet verbranden op je heupen en buik
Klik Op Afbeelding Hoe Je Het Wel Kunt Doen! >>>

Ok je wilt vet verbranden op je heupen en buik in twee weken, en denkt dit te bereiken met het nieuwste crash dieet op de markt. Het belooft een wonderbaarlijke gewichtsverlies.

Echter die korte crash diëten zijn gedoemd te mislukken, echt waar.

Ze zijn zo restrictief en zó moeilijk vol te houden dat je het misschien maar een paar dagen vol houdt. Laat staan twee weken.

Je kunt tekorten aan voedingsstoffen krijgen en waardevolle spiermassa verliezen.

Zelfs als je al zo’n crash dieet kunt volhouden voor twee weken, dan zal je waarschijnlijk binnen no time weer aangekomen zijn als je gestopt bent. Yep; mag het wat meer zijn?

Crash diëten:

Te kort aan voedingsstoffen
Waardevolle spiermassa verloren
Jojo effect

Hoe Verbrand Ik Wél Vet Op Heupen En Buik ?

Vet verbranden op je heupen en buik in twee weken geeft je twee weken de tijd om te beginnen met het leren van goede gewoontes die leiden tot een gezond lichaamsgewicht.

Streef naar een gewichtsverlies van zo’n 1 kilo per week.

Dat is makkelijk haalbaar door dingen te veranderen in je voedingspatroon! Met de Afslankbijbel, en de recepten die daar in staan bijvoorbeeld, ga je automatisch minder eten aangezien je andere dingen gaat eten.

Calorieën tellen sucks! En dat doe je dus ook niet met de voeding die je eet uit de Afslankbijbel.

Het goede nieuws is dat je in de eerste twee weken veel vocht gaat verliezen doordat:

Je porties vanzelf kleiner worden
Je suiker inname verlaagd wordt
Je geraffineerde koolhydraten vermijd
Je meer energie krijgt
Je hierdoor als vanzelf vet gaat verbranden, óók op je heupen en buik

Je zult waarschijnlijk in die eerste twee weken meer dan 2 kilo verliezen en merken dat je veel minder vocht vast houdt! Zo kan je dus nog steeds slanker naar je geplande evenement.

Voeding Veranderen En Je Eraan Houden

vet verbranden op je heupen en buik
Klik Op Afbeelding! >>>

Tijdens vet verbranden op je heupen en buik in twee weken met de Afslankbijbel als jouw persoonlijke gids ga je dat wat je eet veranderen.

Eet voornamelijk hele, natuurlijke voedingsmiddelen zoals magere eiwitten, verse groenten en fruit, magere zuivel en geen granen of 100% volkoren granen.

Deze manier van eten moet je gewoon even uitvogelen. Neem er even de tijd voor.

Niks gaat vanzelf en zo ook niet vet verbranden op je heupen en buik in twee weken. Dat uitvogelen wordt dus stukken gemakkelijker wanneer je deze Afslankbijbel als leidraad neemt.

We raden je dan zeker aan om wat kookboeken van dit soort aan te schaffen.  De ervaringen van anderen die jou zijn voorgegaan hebbe laten zien dat deze manier van eten goed voor onze donder is.

Je eet namelijk geen geraffineerde koolhydraten (suikers) meer en dit zorgt ervoor dat jouw lichaam zich verandert in een vetverbrandingsmachine!

En dat is wat je wilt als het gaat om vet verbranden op je heupen en buik in twee weken!

Je moet wél überhaupt gaan begínnen met dat vet te verbranden 😉

En echt, ook je heupen en buik komen aan de beurt!

Moet Ik Echt Gaan Sporten ?

vet verbranden op je heupen en buik
Klik Op Afbeelding! >>>

Nou nee het hoeft natuurlijk niet.

Immers afvallen doe je 80% door dat wat je eet en 20% door bewegen.

Echter een stevige wandeling van een half uurtje is natuurlijk wel zo verstandig.

Alle extra activiteiten die je tijdens vet verbranden op je heupen en buik in twee weken tijd mee kan pakken is mooi meegenomen. Neem de trap ipv de lift, ga fietsend naar je werk en loop naar het winkelcentrum.

Als je bereid bent je te verdiepen in je voeding en de manier van hoe je eet verandert én je wilt erbij gaan sporten dan raad ik aan om zó te gaan bewegen dat je workouts een hogere intensiteit hebben.

Dat je twee tot drie keer per week iets wilt gaan oppakken juich ik alleen maar toe.

Wat ga je echter doen? Hoe pak je het aan?

Ok, wat absoluut goed is is om die dagelijkse wandeling te maken, stevig doorstappen en licht bezweet thuis komen, hey wij hebben het ook gedaan en vonden het heerlijk. Bijna als een soort joggen…

Niemand die je ziet
Geen kosten
Je werkt je in het zweet, maar kort en niet te vaak
De resultaten liegen er niet om

Vet Verbranden Op Je Heupen En Buik Langere Termijn ?

vet verbranden op je heupen en buik
Klik Op Afbeelding! >>>

Wat we je hierboven hebben voorgesteld zijn eigenlijk methoden die ervoor zorgen dat je ook op langere termijn nog gewicht blijft verliezen. Hiermee ga je écht vet verbranden op je heupen en buik, en zoals gezegd, je kunt niet kiezen waar je lichaam het vet het eerste vandaan gaat halen.

Maar dat je buik en heupen aan de beurt komen om daar het opgeslagen vet als brandstof te gaan gebruiken is één ding wat zeker is.

Geduld zul je zeker even moeten hebben, echter dat het snel kan gaan is zeker!

Het gaat om het omschakelen. Je lichaam kán zich omschakelen van een suikerverbrander naar een vetverbrander, en juist dit proces zorgt ervoor dat je gewicht gaat verliezen, en veel ook als dat nodig is.

Twijfel niet langer
Kijk niet langer zorgelijk in de spiegel
Verberg je niet meer in wijde kleding

 Overweeg je serieus om te gaan leren eten vanuit de Afslankbijbel, en op die manier te gaan afvallen en vet te gaan verbranden?

Klik dan eens op de link hieronder en bekijk hoe andere mensen dit ervaren hebben en hoeveel zij zijn afgevallen met deze methode.

Hoe zij hebben leren koken en hun voeding hebben veranderd door de Afslankbijbel als hun persoonlijke gids te gebruiken.

Er zitten vaak kortingen en wat extra bonussen bij wanneer je de Afslankbijbel koopt. Eigenlijk best fijn vinden wij.

Je kunt allicht even kijken wat jij ervan vindt. Succes met vet verbranden op buik en heupen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *