Beste Sport Om Af Te Vallen ?

Wat is de beste sport om af te vallen? Iedereen zal zo een eigen voorkeur hebben voor een sport en zal op zijn eigen manier willen afvallen.

Wat past bij jou maar nog meer, wat zou je kunnen volhouden?

Hieronder heb ik echter een aantal vormen van sporten neer gezet welke toch bewezen zijn als beste sport om af te vallen.

beste sport om af te vallen
Klik Op Afbeelding! >>>

 

 

Beste Sport Om Af Te Vallen ?

Kettlebellen

Hiermee doe je én aan cardio training en aan krachttraining, een perfecte combinatie dus. Je verbrandt ongeveer 400 calorieën per 20 minuten, erg veel dus. Maakt ook je hartspier sterker.

Rennen

Je verbrandt ongeveer 450 calorieën per 30 minuten

Voetbal

Je verbrandt ongeveer 450 calorieën per 30 minuten

Rotsklimmen

Of het goed is voor je hart? Maar je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit zullen er veel baat bij hebben, en je zult ongeveer 370 calorieën elk half uur verbranden.

Zwemmen

Zwemmen is een uitstekende totale body workout, je verbrandt tot 360 calorieën in een half uur, afhankelijk van welke slag je gebruikt. Echter, de meeste mensen hebben moeite met het handhaven van de juiste vorm voor zo lang. De beste zwem training is gebaseerd op interval training.

Hometrainer

Fietsen is een uitstekende niet-dragende oefening Afhankelijk van de snelheid, verbrandt je ongeveer 300 of 400 calorieën in een half uur. Fietsen is een geweldige cardio workout en ook hier zal een interval training wonderen kunnen verrichten.

Basketbal

De non-stop actie doet het hem en je verbrandt ongeveer 288 calorieën elk half uur, terwijl op hetzelfde moment je flexibiliteit, uithoudingsvermogen en totale gezondheid aan het verbeteren bent.

Roeien

Je verbrandt ongeveer 280 calorieën per half uur en bouwt ook uithoudingsvermogen, kracht en spieren in je schouders, dijen en biceps op.

Tennis

Je verbrandt ongeveer 250 tot 300 calorieën in een sessie van een half uur.

Touwtje springen

Een makkelijke sport aangezien je het altijd en overal kunt doen. Je verbrandt ongeveer 330 calorieën per half uur.

Afvallen...Je Zult Er Wat Voor Moeten Doen...

Dus wat is de beste sport om af te vallen? Alle vormen van beweging zijn uiteraard goed voor je lichaam en geest.

Om te gaan rennen zal je de deur uit moeten.

In de ene sport maak je een financiële investering, heb je er dat voor over, voor afvallen?

De andere sport beoefen je buiten gratis, maar kun je dat uiteindelijk wel volhouden, zonder die begeleiding?

Wil je sporten zodat niemand je ziet, of sport je het liefst gezamenlijk?

Dit zijn allemaal vragen die je voor jezelf ook eerst zult moeten beantwoorden.

Beste Sport Om Af Te Vallen: Het Droog Trainen Protocol !

Ik heb hier een duidelijke mening over. Ik vind het een zeer goede sport om mee af te vallen, de resultaten liegen er niet om namelijk.

Volgens het Droog Trainen Protocol kun je thuis blijven trainen. Je doet hierbij een eenmalige financiële investering en wordt stap voor stap begeleid. 

Voeding, trainen en jouw mindset worden aangeboden en de begeleiding van Henry en Rinus is ook gewoon super vrolijk. Die rakkers doen er zoveel aan om iedereen, die mee doet aan deze methode, geweldig te motiveren en te stimuleren!

Vaak motiveert dit heel erg, en vinden mensen het prettig dat ze niet worden bekeken. Plus je kunt je eigen tijden waarop je sport ook veel beter bepalen.

Een krachttraining workout uit het Droog Trainen Protocol staat dan bij mij ook bovenaan. Je valt er heel snel en goed mee af en leert tegelijkertijd gezonde maaltijden klaar te maken, je wordt als het ware thuis begeleid in én sporten én in eten! Voor mij dé ideale combinatie.

Het is maar waar je voorkeur naar uit gaat uiteindelijk. Kies iets wat het beste bij jou past, dan zal je dat ook het langste vol houden. Dan is dat voor jou ook de beste sport om af te vallen.

Gerelateerde artikelen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *